Logitech Cube, o noua idee de mouse si presenter la un loc

Logitech redefinește încă o dată lumea digitală prin lansarea Logitech Cube. Cu al său design unic, dispozitivul reconcepe ideea  de mouse, nepierzând niciuna din particularitățile acestuia și tranformându-se într-o clipă într-un presenter, când se dorește.

Când este folosit ca un mouse, Logitech Cube face scroll în direcția impusă de degetul pe panoul principal cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll ce oferă o experiență fină a scrolling-ului, similară cu cea de pe ecranul tactil al unui smartphone.

Cu al său design special, Logitech Cube îți fură privirea din prima,” a precizat Todd Walker, brand manager în cadrul Logitech. “Dar design-ul distinct nu este totul. Cube are acele funcții care te ajută să lucrezi pe durata unui zbor internațional sau să realizezi o prezentare de succes.

Pentru a folosi Logitech Cube ca presenter, tot ceea ce trebuie să faci este să ridici dispozitivul în aer iar câteva momente mai târziu acesta se va afla în modul de presenter. Trecerea către următorul slide se face prin apăsarea părții superioare a mouse-ului iar dacă vrei să revii, trebuie să întorci mouse-ul și să apeși din nou.

Acest mouse este foarte ușor de purtat oriunde te deplasezi, de la birou în sala de conferințe sau când muți calculatorul din living în bucătărie.

  

Logitech Cube vine însoțit de un receiver mic Logitech Unifying ce dispune de conectivitatea Logitech Advanced 2.4 GHz și la care poți conecta până la șase dispozitive. Poți adăuga o tastatură sau un number pad, sau chiar un al doilea mouse, fără să te mai incomodeze multitudinea de receivere USB.

Logitech Cube a fost premiat în cadrul CES Innovations Design and Engineering 2012 la categoria Computer Peripherals și va fi prezent la târgul internațional de electronice de la CES ce se desfășoară în perioada 10-13 ianuarie 2012 la Las Vegas.

Preț și disponibilitate

Logitech Cube va fi disponibil doar pe site-ul companiei, www.logitech.com, începând cu această lună, la un preț de 69,99 Euro.

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.