Maguay a organizat a opta editie a evenimentului “No Time for Downtime”

București, 30 septembrie 2010 – Maguay, companie care activează pe piața din România ca furnizor de soluții complete, a organizat a opta ediție a evenimentului “No Time for Downtime”.

“No Time for Downtime” este un eveniment adresat companiilor intreresate în dezvoltarea și integrarea proiectelor de infrastructură hardware, ce implică servere și stații de lucru, soluții de stocare, back-up și arhivare, indiferent de complexitatea lor. Evenimentul se adresează de asemenea și partenerilor, dar și celor interesați de evoluția tehnologică de ultimă oră în IT. “No time for downtime” a pornit inițial ca un eveniment menit să transfere expertiză și resurse către companiile din piața IT locală, care doresc să-și mărească eficiența afacerii prin alegera unei noi soluții pentru infrastructura IT.

În momentul de față, „No Time For Downtime” a ajuns la ediția a opta și a devenit unul dintre evenimentele de marcă ale industriei IT din România, iar pentru compania Maguay o tradiție. Companiile participante au beneficiul unei reîmprospătări ale cunoștințelor despre cele mai noi tehnologii ale momentului în IT, precum și ocazia de a vedea „live” demonstrații ale acestor tehnologii, comparate cu cele vechi.

Ediția a opta, care s-a desfășurat la hotel Marriott pe 30 septembrie 2010, a prezentat patru astfel de demonstrații live (două cu referire la tehnologiile de virtualizare și două centrate pe performanțele SSD-urilor), precum și o serie de expozeuri despre cele mai noi tehnologii din domeniile stocării profesionale, hardware-ului, software-ului și comunicațiilor. Participarea a depășit 150 de parteneri din țară ai companiei și furnizori de produse și tehnologii: Intel, Microsoft, Promise, Quatum, Aten, Symantec, VMware.

“Într-un an de criză financiară dură, ale cărei efecte au fost simțite mai ales de companiile care activează în domeniul IT, Maguay a reușit cu brio să-și păstreze ritmul, în primul rând datorită faptului că parteneriatele autorizate și certificate cu principalii lideri de tehnologie la nivel mondial oferă companiei noastre acces la cele mai noi tehnologii cu putință. În contextul creat de criza financiară, orice companie reduce costurile. Soluțiile oferite de Maguay din acest an au fost — din acest punct de vedere — percepute ca soluții ideale pentru că permit scăderi cel puțin spectaculoase ale costurilor, rezultate în primul rând din notele de plată la energie. Așa se face că serverele Maguay eXpertServer, dar și sistemele desktop și notebook-urile produse de Maguay au reușit în acest an mai bine decât în alții să fie percepute drept exponentele românești ale tehnologiilor mondiale noi, cum ar fi cele de virtualizare, dar și exponente ale certificărilor cum este Eticheta Ecologică Europeană.” a declarat Eduard Pughin, Manager Operațional Maguay.

„Maguay este partener Direct OEM Microsoft  cu competențe Gold Certified, având implementări recunoscute atât în sectorul public cât și al companiilor. Evenimentul No Time for Downtime vine într-un moment economic critic pentru clienți. În condițiile în care toată lumea reduce costurile, tematica de administrare centralizată a serverelor și stațiilor prin soluții Microsoft răspunde acestor cerințe. Suntem încantați de faptul că Maguay și-a pus la dispoziție abilitățile și resursele umane pentru a promova aceste soluții de ultimă generație. Investitiile lor continue în a-și crește abilitățile pe tehnologii precum Windows Server 2008 R2, virtualizare cu Hyper-V și Windows 7 fac din acest parteneriat unul deosebit de util clienților, aducând calitate și o recuperare rapidă a investițiilor.” a declarat Nicu Aleman, Partner Account Manager la Microsoft România.

Despre Maguay

Înființată în 1997, Maguay a realizat în 2009 o cifră de afaceri de 12 milioane euro. Prioritatea noastră  pentru 2010 este creșterea eficienței economice și consolidarea poziției de leader al pieței  locale de servere, în paralel cu o extindere a competențelor.

Acumularea unui nivel ridicat de expertiză a permis companiei îndeplinirea condițiilor de certificare impuse de programe de parteneriat: Intel Channel Partner Premier Member, Microsoft Direct OEM si Gold Certified Partner și Symantec Gold Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate — mediu ISO 9001 + ISO14001 și este certificată de TUV Thüringen.

Maguay a obținut in noiembrie 2008, eticheta ecologică europeană din partea Ministerul Mediului și Dezvoltării Durabile, fiind prima firmă românească din domeniul IT care deține această certificare, pentru toate notebook-urile și sistemele produse.

Maguay a realizat proiecte de infrastructură complexe pentru companii ca Interbrands Marketing & Distribution, Augsburg International, G4S / Group for Securicor,  sau Conpet SA.

Maguay oferă pieței românești o paletă completă de sisteme IT sub marcă proprie înregistrată — începând de la cele mai mici notebook–uri, continuând cu stații desktop pentru birou sau pentru jocuri și până la cele mai performante servere Intel cu 16 nuclee de procesare.

Informații complete despre gama de produse ofertată: www.maguay.ro.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.