«

»

Maguay anunta finalizarea proiectului de implementare a Platformei de e-learning la Universitatea de Medicina si Farmacie ” GR.T. POPA” Iasi

Iași, 6 decembrie 2010 — Maguay, companie ce activează pe piața din România ca furnizor de soluții complete în segmentul IT, anunță astăzi finalizarea proiectului de implementare a “Platformei de e-learning la Universitatea de Medicină și Farmacie “GR.T. POPA” Iași“.

Obiectivul proiectului a fost realizarea unui sistem e-learning la Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” din Iași. Proiectul a fost executat de către Maguay, în calitate de integrator. Tehnologia utilizată în realizarea portalului de e-learning a fost cea furnizată de Microsoft, centrată pe soluția din cadrul pachetului Microsoft Learning Gateway.

Prin implementarea proiectului „Platforma de e-learning la Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr.T. Popa” Iași pentru studenți, masteranzi, doctoranzi și rezidenți”, universitatea dispune de un portal web care permite extinderea (virtuală) a sălii de curs în interiorul campus-urilor studențești, a căminelor, acasă și la serviciu, ceea ce aduce beneficii tuturor celor implicați în procesul de învățământ, și anume cursanți, cadre didactice și UMF Iași.

”Implementarea unei soluții e-learning în mediul universitar este o realizare de care suntem mândri. Acest proiect confirmă capabilitatea Maguay de a implementa soluții informatice complexe în calitate de integrator al tehnologiilor furnizate de cei mai importanți vendori din domeniul informatic: Microsoft, Intel, QLogic, Quantum, Symantec, etc.

Infrastructura hardware este bazată pe Maguay eXpertServer din cea mai nouă generație, care aduce beneficiul unor creșteri impresionante ale performanțelor, în contextul scăderii consumului de energie.

Soluția propusă pentru platforma de e-learning este o soluție personalizată, bazată pe platforma Microsoft Learning Gateway, oferind funcționalitățile necesare pentru desfășurarea procesului educativ folosind mijloace digitale și permițând interacțiunea și informarea persoanelor implicate în educația studenților, masteranzilor, doctoranzilor și rezidenților. Principalele categorii de functionalități acoperite sunt: prezentarea și utilizarea conținutului educativ în format electronic, colaborarea și comunicarea între diversele categorii de utilizatori , accesul la facilități de comunicații unificate și “clase virtuale”.

Beneficiul direct este un proces de învățare în mediile universitare modern și performant” a declarat Corvin Pughin, Commercial Manager Maguay.

Despre Maguay

Înființată în 1997, Maguay a realizat în 2009 o cifră de afaceri de 12 milioane euro. Prioritatea noastră  pentru 2010 este creșterea eficienței economice și consolidarea poziției de leader al pieței  locale de servere, în paralel cu o extindere a competențelor.

Acumularea unui nivel ridicat de expertiză a permis companiei îndeplinirea condițiilor de certificare impuse de programe de parteneriat: Intel Channel Partner Premier Member, Microsoft Direct OEM si Gold Certified Partner și Symantec Gold Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate — mediu ISO 9001 + ISO14001 și este certificată de TUV Thüringen.

Maguay a obținut in noiembrie 2008, eticheta ecologică europeană din partea Ministerul Mediului și Dezvoltării Durabile, fiind prima firmă românească din domeniul IT care deține această certificare, pentru toate notebook-urile și sistemele produse.

Maguay a realizat proiecte de infrastructură complexe pentru companii ca Interbrands Marketing & Distribution, Augsburg International, G4S / Group for Securicor,  sau Conpet SA.

Maguay oferă pieței românești o paletă completă de sisteme IT sub marcă proprie înregistrată — începând de la cele mai mici notebook–uri, continuând cu stații desktop pentru birou sau pentru jocuri și până la cele mai performante servere Intel cu 16 nuclee de procesare.

Informații complete despre gama de produse ofertată: www.maguay.ro.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>