Mio Technology a lansat Cyclo 300 si Cyclo 305

Mio Technology, furnizor global de dispozivite portabile de navigație, lansează la cel mai mare târg sportiv european, ISPO Munchen 2012, primele GPS-uri din portofoliu dedicate sportivilor. Noua gamă de dispozitive de navigație, denumită Mio Cyclo, a fost special creată pentru cei care practică ciclismul fie ca sport de performanță, fie ca activitate de relaxare. Primele modele din această gamă lansată la Munchen sunt Mio Cyclo 300 și Mio Cyclo 305, GPS-uri intuitive și ușor de folosit.

Dispozitivele sunt rezistente la umiditate și la șocuri, fiind un companion de încredere indiferent de condițiile meteorologice. Acestea vin echipate cu hărți care generează rute ce pot fi parcurse cu bicicletă. În plus, noile GPS-uri au preinstalate și hărțile rutiere. Noile echipamente de navigație din gama Mio Cyclo dispun de un ecran tactil anti reflexie de 3 inch, astfel că informația solicitată de utilizator este accesibilă instantaneu, într-o manieră vizibilă.

GPS-urile Mio Cyclo au funcții speciale care măsoară nivelul altitudinii, distanța parcursă, durata în care a fost încheiată o cursă, fiind dispozitive potrivite pentru cei care își propun să își monitorizeze evoluția performațelor sportive.

Noile dispozitive Mio Cyclo 300 și Mio Cyclo 305 sunt lansate pentru moment pe piețele din Europa de Vest, iar disponibilitatea lor pe piața locală va fi anunțată ulterior.

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.