Modelele de Leasing Polycom sunt acum disponibile in Romania

Criza economică a forțat multe organizații să își reducă bugetele, să își reconsidere cheltuielile și să caute modalități noi de a finanța eficientizările operațiunilor lor. Serviciile financiare Polycom ajută clienții să facă față acestor provocări de afaceri oferind opțiuni financiare unice pentru soluțiile de comunicații unificate, prin afilierea cu anumiți parteneri de leasing. Comunicațiile unificate, inclusiv tehnologii precum teleprezența și video conferința, pot ajuta organizațiile să îmbunătățească productivitatea și eficiența muncii, în același timp reducând costurile cu călătoriile.

Multe rapoarte recente au lăsat clienților impresia (de altfel greșită) că finanțarea nu este disponibilă în contextul economic actual. În timp ce multe surse bancare de finanțare tradiționale s-au  diminuat, Polycom dorește să se asigure că toți clienții săi pot achiziționa soluțiile de care au nevoie. De aceea, compania oferă rate de leasing favorabile ce se pot negocia preferențial, prin intermediul sistemului Macquarie Equipment Finance.

Ratele de leasing sunt flexibile și pot fi antamate de la 18 la 60 de luni. În plus, condiții specifice cum ar fi plata la 90 de zile, plățile trimestriale, rate mai mici la începutul contractului de leasing sunt de asemenea disponibile. Polycom poate, de asemenea, să ajute companiile să analizeze bazele activelor infrastructurii de care dispun și să migreze spre o nouă tehnologie de vârf de comunicații video și de voce.

Acoperind toate componentele unei soluții (inclusiv cele care nu aparțin Polycom, dar care sunt  furnizate de către un partener Polycom) – hardware, software și servicii — acest program de finanțare oferă clienților o serie de avantaje:

  • Îmbunătățirea fluxului de numerar prin transformarea costurilor mari de achiziție în plăți lunare accesibile
  • Reducerea riscurilor financiare și a riscului de uzură morală
  • Achiziționarea de componente hardware fără a folosi bugetul de cheltuieli de capital
  • Plata unei sume mai mici decât în cazul plății prin numerar

Pentru a afla mai multe despre acest program, puteti vizita website-ul Polycom.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.