Motorola continua avalansa de smartphone-uri Android prin lansarea a trei noi modele: Flipside, Spice si Bravo

Se pare ca Motorola a gasit solutia salvatoare de la prabusire prin integrarea pe smartphone-uri a sistemului de operare Android. Nokia inca are probleme.

Astazi va fac cunostinta cu Motorola Flipside, Motorola Spice si Motorola Bravo, 3 device-uri ce ruleaza Android 2.1.

Motorola Flipside este un droid QWERTY ce continua seria deschisa de Motorola Milestone si ofera o tastatura foarte bine organizata si usor de folosit. Ecranul touchscreen de 3,1 inch ofera doar o rezolutie HVGA (320 x 480). Sistemul de operare Android 2.1 cu UI-ul MOTOBLUR ce ofera o integrare facila a retelelor de socializare. Terminalul este unul 3G HSDPA (7,2Mbps), memoria ram este de doar 256MB iar in cutie va veni disponibil cu un card de 2GB. Acesta are o greutate de 145 grame.

Motorola Spice este tot un slider, dar pe verticala, are un ecran de 3,0 inch cu rezolutia QVGA (320 x 240), camera foto de 3MP, 256MB ram, iar conectivitatea 3G este limitata la HSDPA de 3,6Mbps. Greutatea lui este de 145 grame.

Motorola Bravo este putin mai subrtire decat celelalte doua, dar nu are tastatura fizica ci apeleaza din plin de touchscreen-ul de 3,7 inch cu rezolutie FWVGA (480 x 854). Acesta cantareste si mai putin decat celelalte modele, doar 122 grame cu o baterie de 1540 mAh. Acesta vine cu o cantitate dubla de memorie decat celelalte doua, 512MB si cu un card de 2GB inclus. Camera este tot de 3MP, iar in plus acesta mai beneficiaza de Wi-Fi, A-Gps, Bluetooth si un port microUSB.

Cele trei modele vor fi disponibile pe piata spre finalul anului 2010.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

2 comments

    • Emil on 06/10/2010 at 22:09

    La modelele astea mă gândeam şi eu. Aveam în gând un articol mai mare legat de această ofensiva a Motorola ce pare fără precedent dar se încadrează în trend. Nokia a venit cu 4 device-uri la mijlocul lui septembrie. 🙂

  1. Eu ii felicit pe Motorola. Incet incet recastiga market share in US, iar competitia creaza avantaje utilizatorilor, ceea ce e bine 🙂
    Asteptam si un raspuns de la Nokia, dar daca dureaza mai mult de jumatate de an, o sa fie din ce in ce mai greu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.