«

»

MSI lanseaza modelul X-Slim X340

Model nou de laptop de la MSI, concurent vizual pentru Apple Airbook, dar la jumatate de pret.

MSI vrea sa fure din piata lui Apple pentru modelul Airbook, si sa concureze pentru cel mai subtire laptop din lume. Ramane de vazut daca asa va fi in momentul lansarii. Acest model a fost prezentat in targurile si expozitiile IT din intreaga lume inca de la inceputul anului, modelul X340 fiind prezentat prima oara la CES.

X340 integreaza un chipset Intel Mobile GS45, un procesor Intel Core 2 Solo U3500 ce ruleaza la 1.4GHz care isi face treaba cu brio pentru majoritatea aplicatiilor de zi cu zi. Credem ca MSI a ales aceasta configuratie pentru a putea asigura o autonomie sporita. Ramane de vazut care va fi autonomia. Modelul include un hard disc de 320GB, fapt ce va scurta din autonomia bateriei. Daca ar fi folosit un model SSD ar fi obtinut o autonomie mult mai buna. Chipul video folosit este Intel 4500MHD. Mai gasim la exterior port HDMI, cititor de carduri, porturi USB. Ecranul are o diagonala de 13,3″.

In concluzie, daca autonomia acumulatorului ar fi una multumitoare, noi credem ca MSI va da lovitura, pentru ca este un laptop elegant, super subtire si foarte usor. Daca nu va avea autonomia buna, va fi doar de fitze !!!

Asteptam si vom vedea… :)
Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

4 comments

Skip to comment form

 1. baietelu'

  cum sunt laptopurile msi? recomanda cineva? are cineva msi dintre voi? probleme cu ele ?

 2. mititica

  eu am un msi wind alb primit de la moshu’ de craciun si merge snur. eu recomand msi, sunt multumita de asta mic al meu

 3. andrei tudorache

  eu am un msi mai vechi, il am de aproape un an si jumatate si merge la fel de bine. saracul si-a luat si cateva cazaturi, e zgariat destul, dar merge bine. deci e rezistent, si nu a fost un model scump, ci unul sub medie.

 4. switcher

  sunt bune, solide, si stabile, nu fac probleme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>