Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G

Nikonlanseaza noul obiectivAF-S NIKKOR 85mm f/1.8G, care reprezinta modul cel mai accesibil prin care fotografii pot profita de experienta bogata a Nikon in ceea ce priveste obiectivele de portret cu o diafragma foarte deschisa. Acesta este un obiectiv pentru portret perfect adaptat erei digitale; noul design al sistemului optic a fost optimizat pentru a indeplini cerintele unui aparat foto DSLR modern.

Alcatuit din9 elementeorganizate in9 grupuri, obiectivul asigura o calitate excelenta a imaginii, reprezentand o optiune atragatoare si pentru videografi. SistemulSilent Wave Motor(SWM) asigura o focalizare automata discreta, dar exacta.

Cu o greutate de doar350 de grame, obiectivul este compatibil cu aparatele fotoDSLRin formatFXsi are o distanta focala (echivalenta) de 127,5 mm atunci cand este utilizat impreuna cu aparatele foto DSLR in format DX. Avand un motor de focalizare incorporat, noulAF-S NIKKOR 85mm f/1.8Gpoate fi utilizat si cu aparatele Nikon ce nu dispun de un astfel de motor in body.

ObiectivulAF-S NIKKOR 85mm f/1.8Gva putea fi achizitionat la finalul lunii martie 2012.

Magazine recomandate pentru produsele Nikon: F64.ro, eMAG.ro, Vexio.ro, evoMAG.ro

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.