«

»

nJoy U200, incarcator pentru baterii si acumulatori

nJoy U200 este un produs nou extrem de util care pe langa economiile de bani ajuta la protejarea mediului inconjurator. Cu nJoy U200 pot fi reincarcate cele mai uzuale baterii alcaline, AA si AAA, de pana la 20 de ori, inclusiv bateriile reincarcabile NiMH si NiCD.

Controlat de un microprocessor produsul este extrem de sigur. Cele doua circuite lucreaza individual si au un sistem automat de oprire in cazul supraincalzirii sau a supraincarcarii. In plus, incarcarea se va opri automat dupa 4 ore sau in momentul in care bateriile se desprind.

Indicatoarele LED ofera toate informatiile necesare privind statusul pentru fiecare circuit in parte. Astfel utilizatorul va sti cand bateria se incarca sau este incarcata, daca s-a desprins din circuit sau a fost introdusa gresit cu polii inversati sau in cazul in care bateria este prea veche sau are un voltaj necorespunzator.

Incarcatorul este foarte compact, putand fi luat oriunde si datorita portului miniUSB poate fi conectat la orice sistem cu interfata USB. In plus, pe langa cablul de alimentare USB — miniUSB pachetul contine si doua cutii de plastic unde pot fi pastrate 4 baterii AAA si respectiv 4 baterii AA.

Puteti gasi acest incarcator in magazinele online:

evoMAG: 57,29 Lei cu TVA (26.01.2011)

Vexio: 50.95 Lei cu TVA (26.01.2011)

pcOne: 50.95 Lei cu TVA (16.01.2011)

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>