No Matter What Guarantee continua pana la 30 Septembrie 2011

 
>>> Acoperire in caz de deteriorare accidentala
Garantia va acoperi orice tip de deteriorare sau distrugere accidentala care afecteaza functionalitatea notebook sau netbook. Toshiba va inlocui sau va repara notebookul sau netbookul in primul an de la data achizitionarii.
>>> Acoperire in caz de furt
Garantia va acoperi furtul notebookului sau netbookului numai daca acest incident este raportat la politie. Toshiba va inlocui notebookul sau netbookul, in primul an de la data achizitionarii.
 
>>> Acoperire in caz de somaj
Toshiba ofera o garantie suplimentara in cazul in care utilizatorul pierde locul de munca. Toshiba va returna banii, avand posibilitatea ca utilizatorul sa pastraze notebookul sau netbookul, in cazul in care contractul de munca este desfacut pentru o perioada mai mare de 3 luni.
 
Pentru a participa la promotie, garantia standard pentru notebookul sau netbookul TOSHIBA si Formularul de Inregistrare la aceasta promotie de pe site-ul Webwww.nomatterwhatguarantee.com, trebuie inregistrate pewww.toshiba-europe.com/registration. Ambele inregistrari trebuie efectuate in termen de sapte zile de la data achizitionarii.

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.