Noi statistici pentru magazinul online Ovi pentru Romania

Jocurile continuă să fie pe primul loc în ceea ce privește conținutul plătit cu cele mai multe descărcări în timp ce aplicațiile sunt nr. 1 în topul descărcărilor gratuite.

Cele mai descărcate aplicații din Magazinul Ovi în România sunt:

  1. Snake Free – o știți foarte bine, lucrurile clasice nu dispar niciodată. Ai de jucat 20 de nivele în formatul clasic și poți concura cu alți jucători pentru cele mai mari scoruri online.
  2. High Speed 3D Free – pregătește-te să iei străzile cu asalt cu High Speed 3D, conducând cu viteză pe 20 de piste cu 9 mașini diferite.
  3. eBuddy S60 signed Free 1.5.0 – prin această aplicație se pot purta conversații pe MSN, Facebook, Yahoo!, Gtalk (Orkut), AIM, My Space și ICQ. Permite trimiterea de fotografii, setarea avatarurilor, alegerea unor teme colorate și multe altele!
  4. Skiller WallBall – o aplicație captivantă de la Skiller Games, care îți permite să joci Wallball cu oameni din întreaga lume și să construiești rețele sociale cu prieteni cărora de asemenea le plac jocurile pe mobil.
  5. Revolve – folosește-ți abilitățile mentale ca să ghidezi bila prin labirint.
  6. SPB TV – dacă vrei să fii informat, SPB TV oferă acces rapid și ușor la peste 150 de canale live din 20 de țări, precum și servicii la cerere.
  7. Need for Speed SHIFT FREE – concurează cu cele mai rapide mașini contra șoferilor profesioniști din top 3 în lume!
  8. Apple death – teme pentru dispozitivul tău Nokia
  9. Age Effect – cum vei arăta peste 30 de ani? Încearcă asta și apoi vei avea mereu grijă de tine.

Dispozitivele pe care utilizatorii din România le folosesc cel mai des atunci când descarcă din Magazinul Ovi sunt Nokia 5800 XpressMusic, Nokia C3-00 and Nokia N8, precum și cele din seria E (E71, E72, E63 și E51).

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.