Noile functii SmartTV de la LG

LG Electronics prezinta in cadrulCES 2012cele mai noi functiiSmart TV. Incorporate in noua serieCinema 3D Smart TVpentru 2012, functiile LG ofera utilizatorilor de Cinema 3D Smart TV cea mai extraordinara experienta de divertisment in propria locuinta, prin cele peste 1.200 de aplicatii, continut permanent dezvoltat si prin telecomanda specialaMagic Remote.

„Desi piata de Smart TV este in stadiul incipient, LG introduce constant noi functii si le upgradeaza pe cele existente pentru a oferi o experienta nemaitraita pana in prezent,” a afirmat Havis Kwon, presedinte si CEO al companiei LG Home Entertainment. „Noile functii pe care le introducem in 2012 sunt, dupa parerea mea, de neegalat prin experienta de vizionare pe care o ofera pasionatilor consumatorilor de Smart TV.”

Ecosistemul LG Smart TVa fost in continua crestere in ultimul an, ajungand sa includa peste1.200 aplicatii Smart TV. Pe langa accesarea filmelor si programelor TV, utilizatorii pot accesa serviciile de retele sociale pe televizorul Smart TV, pot face donatii sau chiar sa vizioneze colectii de arta.

LG 3D Zoneofera o colectie completata permanent de filme 3D si programe TV, in timp ce filmele 2D pot fi convertite in 3D prin motorul de conversie 3D integrat. Datorita tehnologieiFilm Patterned Retarder (FPR), ochelarii 3D LG nu au baterii, sunt foarte usori si sunt accesibili, fiind astfel ideali pentru vizionari de continut 3D in grupuri mari si pentru o perioada mai mare de timp.

Chiar daca televizoarele LG Smart TV devin din ce in ce mai performante, dezvoltandu-se atat din punct de vedere al functiilor cat si al optiunilor disponibile, utilizarea acestora este mai usoara ca niciodata, datorita telecomenziiMagic Remote. Noul mod de Recunoastere a Vocii permite utilizatorilor sa introduca texte — precum cuvinte cheie pentru cautare — prin comanda vocala. Butonul wheel faciliteaza navigarea prin diverse meniuri si aplicatii si selectarea rapida a preferintei, prin simpla utilizarea a scroll-ului in sus si in jos. Prin functiaMagic Gesture, atingerea fizica a telecomenzii poate fi inlocuita cu comenzi vocale. Iar functia de Directionare permite utilizatorilor sa selecteze extrem de rapid orice, direct pe ecranul televizorului si fara a fi nevoiti sa utilizeze scroll-ul sau sa apese in mod repetat taste pentru directionare.

Noile televizoareCinema 3D Smart TVofera o varietate de functii de conectivitate. Cea mai recenta este tehnologiaWireless Display (WiDi)de la Intel, care permite o conexiune rapida si usoara intre televizor si PC fara a fi necesare cabluri sau acces la Internet. Prin Smart Share Plus, utilizatorii pot accesa continut stocat pe dispozitive externe precum PC-urile, tabletele si telefoanele inteligente. Totodata, Smart Share Plus ofera functia Screen Share care face streaming pentru continutul de pe televizor pe dispozitive externe care permit vizualizarea, utilizand conexiune Wi-Fi.

Mai mult, cantitatea de continut este suplimentata prin serviciile de furnizare de continut premium disponibile prin functia Smart TV. In timp ce continutul se diversifica si se inmulteste permanent, ramane totusi usor de accesat datorita Home Dashboard-ului upgradat ce permite o navigare rapida. in plus, shortcut-urile afisate pe Home Dashboard pot fi personalizate, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a-si alege continul si aplicatiile preferate pentru un acces instant la acestea.

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.