Nokia anunta un nou smartphone pentru piata premium. Nokia Oro imbina materiale precum piele, aur si cristal de safir

Nokia Oro, un smartphone cu ecran tactil destinat pieței premium, va fi disponibil în România începând din 15 iulie, 2011. Fiind fabricat în ediție limitată, Nokia Oro îmbină elemente precum piele Bridge of Weir Leather , ramă și taste placate cu aur de 18 carate și tastă de meniu din cristal de safir.  Acest smartphone premium dispune și de o cameră de 8 megapixeli și un ecran AMOLED de 3,5 inchi din sticlă cu strat protector, fiind un terminal rezistent, în culori strălucitoare, care atrage privirile.

“De la design la terminalul în sine, cu Nokia Oro am creat un smartphone pe care este o plăcere să îl ții în mână și să îl utilizezi”, a declarat Alessandro Lamanna, Vicepreședinte, Marketing, Nokia. “Nokia Oro este o combinație excepțională între măiestrie și materiale exclusive. A fost creat cu pasiune pentru detaliu, de la finisajele din aur, tasta de meniu din cristal de safir până la stratul din piele ce acoperă partea din spate a carcasei.”

 

Pachetul de vânzare Nokia Oro include și o ediție placată cu aur de 18 carate a setului cu cască Nokia J Bluetooth, premiat în industrie. Nokia J este dotat cu tehnologia “Always Ready” de la Nokia — astfel că utilizatorii pot începe să îl utilizeze imediat ce sunt apelați — oferind până la trei luni de autonomie în regim de așteptare între încărcări.

Nokia Oro va fi livrat începând din următorul trimestru cu ultima actualizare de software Symbian Anna, funcție de introducere a textului îmbunătățită, precum și browser și Hărți Ovi optimizate.

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.