«

»

Nokia Romania raporteaza: Aplicatii in centrul atentiei

Acum este timpul să vedem care au fost, luna trecută, cele mai descărcate aplicații din Magazinul Ovi, preferatele utilizatorilor din România.

1. Direct pe primul loc, o aplicație nou intrată în top – MarvTheMiner2 — un joc interesant care îi poartă pe jucători în minele din Kazarakt.
2. Aplicația Low Carbon este pe locul 2 în topul celor mai descărcate aplicații în România – pentru că verde este noul negru!
3. Wake up call female version — pentru că atunci când te trezești din somn ai nevoie de o voce prietenoasă
4. Temperature Tracker Free — o aplicație care îi ajută pe utilizatori să-și urmărească starea de sănătate, dar și pe cea a prietenilor și familiei.
5. Skiller WallBall — o aplicație foarte interesantă a celor de la Skiller Games, care vă permite să jucați Wallball cu utilizatori din întreaga lume și să vă construiți rețele de prieteni care sunt de asemenea pasionați de jocuri mobile.
6. Snake Revolution Free – clasicii nu dispar niciodată. Acum Snake s-a întors și este mai bun ca niciodată.
7. KMS 9.03 pentru Ovi — o aplicație care vă permite să vă protejați datele din dispozitivul mobil.
8. Colors – Just Recommended — noi teme pentru dispozitivele mobile Nokia.
9. Skype — niciodată nu a fost atât de ușor să păstrezi legătura.
10. Transclick Parrot 2.0 — tastați cuvintele și papagalul le va traduce — această aplicație îi dă dispozitivului o lecție de traducere.

Dispozitivele pe care utilizatorii din România le folosesc cel mai des atunci când descarcă din Magazinul Ovi sunt Nokia 5800XpressMusic și Nokia 5230, cât și terminalele din gama Eseries (E71, E72, E63 și E51). Lista este completată cu terminale din gama Nseries: Nokia N97 și Nokia N97 mini și dispozitivul Nokia C3-00.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>