Noua serie VAIO F animeaza universul 3D. Notebook FullHD 3D cu Blu-ray Disc si buton de activare 3D


  • Divertisment 3D cu Blu-ray Disc 3D
  • Ecran VAIO Display Premium de 16,0” (40,6cm) Full HD pentru o experiență 3D uimitoare
  • Selecție instantanee a modului de vizualizare 3D sau 2D cu o apăsare de buton
  • Conversie a filmelor și clipurilor 2D în modul de vizualizare 3D
  • Sunet surround realist cu S-Force 3D și difuzoare bass-reflex încorporate
  • Transfer rapid de date cu USB 3.0

Pregătiți-vă de o experiență de divertisment 3D HD impresionantă cu noua serie Sony VAIOŸ F 3D.

Puneți-vă ochelarii active shutter, identici cu cei pe care îi folosiți pentru televizorul BRAVIAŸ 3D TV și bucurați-vă de experiența uimitoare oferită de jocurile, filmele și fotografiile 3D pe noua serie VAIO F.

Ecranul Full HD VAIO Display Premium de 16,0” (40,6cm) vă va surprinde prin calitatea uimitoare a imaginii 3D, optimizată pentru o vizionare confortabilă fără “flicker”.

Spre deosebire de ecranele 3D polarizate pasiv, seria VAIO F folosește tehnologia cu cadre secvențiale și iluminare LED cu control al backlight-ului. Această soluție asigură un tip de răspuns foarte scurt și unghiuri de vizualizare largi, afișând imagini mai clare și mai luminoase. Tehnologia cu cadre secvențiale afișează alternativ imagini Full HD (1920 x 1080) 3D pentru ochiul stâng și drept cu până la 240 de cadre pe secundă, asigurând fluiditatea imaginii finale. De la filme de acțiune, până la sporturi, jocuri și multe altele: veți fi răsplătiți cu o experiență 3D mult mai relaxată, chiar și după perioade lungi de vizualizare.

Noua serie VAIO F vă oferă mult mai multe modalități prin care vă puteți bucura de divertismentul preferat. Apăsați butonul 3D și veți selecta imediat modul de vizualizare preferat 2D sau 3D. VAIO F suportă nativ conținut 3D precum filmele 3D pe Blu-ray Disc™, jocurile și clipurile. De asemenea, puteți vizualiza imagini panoramice 3D realizate cu camerele digitale Cyber-shot™ și camerele digitale Sony α DSLR. În plus, filmele 2D de pe Blu-ray Disc sau DVD pot fi convertite instantaneu în formatul de vizualizare 3D cu o simplă apăsare de buton.

Procesorul performant IntelŸ Core™ i7 care motorizează noua serie VAIO F rezolvă toate sarcinile multimedia 2D sau 3D. Toată această putere este completată de o placă video de înaltă performanță NVIDIAŸ GeForce cu suport DX11 pentru cea mai bună redare a jocurilor și filmelor Full HD.

Noua serie VAIO F oferă, de asemenea, o nouă dimensiune a divertismentului audio: sunet surround îm stil de cinema cu sistemul DolbyŸ Home Theater v3. De asemenea, tehnologia S-Force 3D creează un efect de sunet 5.1 surround cu cele 2 difuzoare bass-reflex. Rezultatul este un sunet puternic, realist care îmbogățește conținutul 3D și 2D.

Noile VAIO F sunt foarte ușor de folosit, având butoanele pentru funcții amplasate la îndemână, exact deasupra tastaturii, pentru a pemite accesul printr-o singură atingere la funcțiile cele mai folositoare. Butonul “ASSIST” lansează aplicația VAIO Care care detectează și rezolvă orice problemă, tocmai pentru a permite utilizarea VAIO în cele mai bune condiții. Butonul dedicat “VAIO” lansează galeria media pentru a facilita navigarea prin colecțiile de fotografii, videoclipuri și muzică, în timp ce butoanele de playback, sensibile la atingere oferă o navigare ușoară prin colecția dumneavoastră multimedia.

Împreună cu o nouă tastatură aerisită ce permite o dactilografiere corectă, noua serie VAIO F include o tastatura numerică pentru introducerea rapidă a datelor. Aceasta este completată de un touchpad ergonomic cu suport pentru gesturi, ceea ce oferă o experiență mai bogată și mai intuitivă pentru Microsoft Windows 7 și aplicațiile compatibile. Pentru a ușura tastarea în cazurile în care laptopul este folosit noaptea tastatura este iluminată și senzorul de lumină poate diminua corespunzător luminozitatea ecranului.

Cele două porturi USB 3.0 oferă o creștere semnificativă a transferlui de date în comparație cu USB 2.0, în timp ce tehnologia Bluetooth 3.0 permite o conexiune mult mai rapidă între dispozitivele mobile.

Specificatii tehnice:


Model
VPCF21Z1E/BI
Procesor Procesor IntelŸ Core™ i7
Sistem de operare Genuine WindowsŸ 7 Home Premium (64-bit)
Memorie 8GB DDR3 1333Mhz SDRAM
HDD 640GB Serial ATA 7200rpm
Ecran 40,6cm (16,0”) Full HD (1920 x 1080) 3D VAIO Display Premium cu iluminare LED
Grafică NVIDIAŸ GeForceŸ GT540M cu 1GB DDR3 VRAM și suport DirectX 11
Unitate optică Blu-ray Disc™ Drive
Altele WLAN 802.11b/g/n; BluetoothŸ 3.0; USB 3.0; camera web HD pe baza Exmor™; S-Force 3D cu difuzoare bass-reflex; tastatură iluminată

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.