Noua serie VAIO S ofera mai multa autonomie intr-un notebook de 13” mai usor

  • Design plat, elegant – robustețe și mobilitate sporită
  • Un nou concept de baterie “smart” care asigură o autonomie de până la 14 ore
  • Sistem grafic hibrid de înaltă performanță, pentru echilibru între performanță și autonomie
  • Funcții “Fast Boot” și acces web rapid pentru o productivitate crescută
  • Tastatură iluminată și senzor de iluminare
  • Conectivitate VAIO everywair 3G WWAN

Sony introduce o nouă gamă de notebook-uri subțiri prin seria VAIO S de 13,3” (33,7cm), care reunește trei caracteristici esențiale pentru utilizatorii business: puterea, design-ul și mobilitatea.

Noua serie de notebook-uri VAIO S se diferențiază printr-un design perfect plat, elegant, integrând materiale care asigură robustețea și greutatea redusă a modelelor. Carcasa notebook-urilor este construită din aliaj de magneziu cu un suport ergonomic pentru palmă din aluminiu, iar noua articulație este ascunsă inteligent în spatele carcasei și nu distrage atenția de la ecran. Grosimea sistemului a fost redusă la mai puțin de 24mm, iar greutatea este de aproximativ 1,75kg, ideală pentru călătorii.

În seria inovațiilor, VAIO S utilizează un concept nou de baterie, care permite prelungirea autonomiei pentru o activitate prelungită zi și noapte. Bateria internă lithiu-polymer asigură suficientă energie pentru o activitate de până la 7 ore (în modul Stamina). Dar, autonomia poate fi dublată cu ajutorul bateriei externe, plate, care poate fi încărcată separat, fără a fi conectată la PC. În plus, bateria externă poate fi atașată  la PC fără să fie nevoie de închiderea sistemului sau deconectarea bateriei interne, sporind autonomia până la 14 ore.

Noul Sistem Grafic Hibrid Dinamic optimizează în mod inteligent performanțele grafice în funcție de gradul de dificultate al activității, comutând automat sau manual între unitatea Intel integrată și unitatea grafică AMD Radeon™ HD seria 6000. Avantajul principal al sistemului hibrid este asigurarea permanentă a echilibrului între performanță și autonomie, fie că urmăriți un film HD fie că pur și simplu luați notițe.

Ecranul VAIO Display Plus de 13,3” (33,7cm) animează documentele și conținutul multimedia printr-o excelentă luminozitate, contrast sporit și claritate. Acoperirea avansată anti-reflexie a ecranului permite vizualizarea documentelor în orice condiții de iluminare. Cu o rezoluție de 1366×768 ecranul panoramic este perfect proporționat pentru afișarea a două pagini web una lângă alta.

Tastatura iluminată cu taste izolate permite tastarea comfortabilă zi și noapte. Senzorul de lumină ambiantă reduce iluminarea ecranului și pornește iluminarea tastaturii asigurând confortul și creșterea autonomiei atunci când lumina ambiantă e insuficientă.

Noua serie VAIO S este concepută pentru maximizarea productivității zilnice. Funcția Fast Boot reduce timpul de pornire al sistemului cu 50%. Funcția se dovedește extrem de utilă în situații în care este nevoie de accesarea rapidă a datelor de pe sistem (atunci când vă grăbiți spre aeroport de exemplu). În plus, datorită butonului WEB utilizatorii pot accesa, în câteva secunde, un browser rapid de Internet. Ideal pentru verificarea de ultim moment a unor e-mail-uri în holul de la “Plecări”

Modemul 3G de bandă largă încorporat vă permite să fiți conectat oriunde și oricând cu până la 7.2Mbps, prin intermediul rețelelor de telefonie mobilă.

Accesoriile disponibile includ bateria externă BPSC24, livrată cu propriul adaptor de încărcare, o stație de docking/multiplicator de porturi cu design subțire, huse și genți din piele.

Specificatii tehnice:


Model
VPCSB1A9E/B
Procesor IntelŸ Core™ i7-2620M
Genuine WindowsŸ 7 Professional (64bit)
Memorie 8GB DDR3 1333Mhz SDRAM
Unitate de stocare Memorie flash SSD 128GB
Ecran 33.7cm (13.3”) VAIO Display Plus (1366×768)
Sistem hibrid de grafică AMD Radeon™ HD 6630M + IntelŸ HD Graphics
Unitate optică Blu-ray Disc™ ROM Drive cu DVD SuperMulti
Altele WLAN 802.11b/g/n; 3G WWAN; BluetoothŸ 2.1; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); Camera web HD”Exmor”; Butoane VAIO Assist, Fast boot
Dimensiuni (DxHxW) 224,5 x 23,9 x 331mm (aproximativ)
Greutate Aproximativ 1,75kg (cu bateria integrată)

 


Model
VPCSB1V9E/B
Procesor IntelŸ Core™ i5-2410M
Genuine WindowsŸ 7 Professional (64bit)
Memorie 4GB DDR3 1333Mhz SDRAM
Unitate de stocare Hard Disc 500GB
Ecran 33.7cm (13.3”) VAIO Display Plus (1366×768)
Sistem hibrid de grafică AMD Radeon™ HD 6470M + IntelŸ HD Graphics
Unitate optică DVD SuperMulti Drive
Altele WLAN 802.11b/g/n; 3G WWAN; BluetoothŸ 2.1; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); Camera web; Fast boot, Butoane VAIO Assist,Web, Hybrid Graphics Switch
Dimensiuni (DxHxW) 224,5 x 23,9 x 331mm (aproximativ)
Greutate Aproximativ 1,75kg (cu bateria integrată)

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.