Noul KIRK Wireless Server 2500 de la Polycom ofera solutii mobile de viitor pentru IMM-uri

Polycom, Inc., lider global în Comunicații Unificate (UC), lansează Polycom KIRK Wireless Server 2500, o soluție wireless flexibilă și de viitor, adaptată pentru a răspunde nevoilor întreprinderilor mici și mijlocii. Produsul va fi disponibil începând cu 1 noiembrie.

Polycom KIRK Wireless Server (KWS) 2500 permite companiilor să dețină telefonie wireless fiabilă la un preț accesibil și care poate fi upgradată cu ușurință la o soluție superioară KIRK Wireless Server, pe măsură ce afacerea se dezvoltă.

Soluția KWS 2500 se adresează întreprinderilor mici și mijlocii care, în prezent, se bazează pe un sistem de telefonie analogic și care permite o migrare accesibilă la Voice over IP (VoIP) prin protejarea investițiilor curente ale companiei. Această aplicație de comunicare wireless este potrivită IMM-urilor precum: service-uri auto, dealeri auto, manufacturi mici și magazinelor cu vânzare cu amănuntul, unde angajații trebuie să fie prompți, eficienți și în același timp, să își păstreze mobilitatea la locul de muncă.

Caracteristici cheie:

  • Soluție de viitor datorită flexibilității, scalabilității și upgrade-ului ușor, precum și datorită migrării instante sau în etape de la analog la interfața VoIP
  • · Numeroase caracteristici avansate într-un produs optimizat – toate caracteristicile și beneficiile KIRK Wireless Server 8000 sunt disponibile si în această versiune
  • · Programul de Management GUI care include diferite instrumente de analiză, statistici și de detectare a erorilor

Stabilirea prețurilor:

Tarifarea pentru soluția Polycom KIRK Wireless Server 2500 variază în funcție de configurația și de  numărul receptoarelor. KIRK Wireless Server 2500, incluzând un card CPU fără opțiune de link și un card Base Station, este disponibil prin intermediul partenerilor de rețea, la un preț recomandat de vânzare de €2,030 /£1,630 /$2,970.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.