Noul TOSHIBA Portege R700, un laptop fara compromis!

Puternic, subtire si robust, TOSHIBA Portégé R700 este laptopul perfect pentru persoanele care refuza compromisurile.
Un computer pentru companiile premium, ultra-mobil si dotat cu caracteristici complete, laptopul Portégé R700 combina o carcasa usoara si ultra-subtire cu tehnologii premium de prelucrare a datelor pentru a oferi cea mai buna performanta mobila din clasa sa.

Mai puternic ca oricand multumita tehnologiei de racire Airflow Cooling, sistemului de operare Windows 7 si procesorului Intel Core i5 cu tehnologie Intel Turbo Boost. Mai subtire si mai usor, cu un afisaj HD cu iluminare LED-uri, tastatura plata si unitate DVD integrata.

Tehnologie de racire cu flux de aer

La designul exceptional si ultraportabil al computerului Portégé R700 contribuie un sistem de racire avansat. Dezvoltat in urma colaborarii dintre Toshiba si Intel, Portégé R700 este primul laptop Toshiba dotat cu tehnologie de racire cu flux de aer.

Afisaj HD LED de 13.3″

Noul afisaj HD cu iluminare de fundal cu LED-uri de 33,8 cm (13,3″) ofera o calitate excelenta a ecranului si o rezolutie inalta, pentru cele mai bune imagini indiferent unde va aflati.

Durata de viata a bateriei de pana la 12 ore

Bateria cu 6 celule ofera 8 ore de utilizare constanta, in timp ce o baterie optionala cu 9 celule poate oferi pana la 12 ore de utilizare constanta, pentru a putea fi mobil o intreaga zi de lucru. Iar un mod Eco incorporat poate fi configurat pentru a gestiona consumul de energie.

Tastatura rezistenta la apa si la socuri

Cu carcasa testata la cadere de pana la 70 cm si o tastatura rezistenta la stropire in cazul unei varsari accidentale de lichide, Portégé R700 este conceput pentru a rezista rigorilor unui stil de viata mobil.

Accelerator 3D

Senzorul 3D incorporat monitorizeaza in mod dinamic socul si vibratiile in toate directiile. Sistemul este proiectat sa indeparteze rapid capetele unitatii de hard disk dintre platanele acesteia pentru a preveni deteriorarea sau pierderea datelor.

Cititor de amprente

Cititorul de amprente permite imbunatatirea securitatii pentru protejarea datelor dvs. importante, cum ar fi securizarea anumitor fisiere sau foldere.

O scurta prezentare video a lui Portege R700:


.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

2 comments

    • sorin on 19/10/2010 at 23:47

    Cred ca este 13.3 inch si nu 13.1 🙂

  1. Corect, multumesc de corectura 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.