Noutati de la Western Digital

WD Caviar Blue și WD Caviar Black

Acum disponibile cu interfața SATA 6 Gb/s! Din nou deschizător de drumuri, WD este singurul producător de hard discuri care oferă o linie completă de modele de discuri SATA 6 GB/s. Am adăugat noua interfață discurilor WD Caviar Blue și WD Caviar Black, cu capacități între 250 GB și 2 TB. Această tranziție la interfața SATA 6 Gb/s se aliniază cu introducerea chipset-urilor și a plăcilor de bază cu suport pentru SATA 6 Gb/s.

WD Caviar Green Hard discurile 3TB Desktop

Hard discurile interne cu cea mai mare capacitate din lume.Acum disponibile în capacități de până la 3TB, hard discurile WD Caviar Green SATA reduc consumul de energie și oferă o acustică de cea mai buna calitate și o temperatura optimă. Bazate pe tehnologia exclusivă WD GreenPower™, ele sunt ideale pentru PC-uri, dispozitive de stocare externe și alte echipamente care necesită consum redus de energie și o operare silențioasă.

WD Scorpio Black

Discurile WD de 2.5 inch 750GB oferă o capacitate foarte mare pentru sisteme de operare care necesită spațiu, lasând mult loc disponibil pentru fotografii, muzică și video. Proiectate pentru notebook-urile de top, aceste discuri de mare performanță oferă capacitatea și viteza necesare, fără a compromite viața bateriei sau acustica sistemului.

My Passport Essential SE Hard Discuri Portabile

Urmatoarea generație de stocare de mare capacitate. Discurile portabile numarul unu în lume oferă acum clienților tăi o capacitate de stocare mare, atât cu conectivitate USB 2.0 cât și USB 3.0, pentru a asigura compatibilitatea astăzi și viteza în viitor. Beneficiind de calitatea WD și de tehnologie de vârf, aceste discuri sunt proiectate pentru astăzi și pentru mâine deopotrivă.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.