Noutati despre Magazinul Ovi: peste 4 milioane de descarcari zilnic

Sus, și mai sus – exact, Magazinul Ovi generează în prezent 4 milioane de descărcări zilnic, demonstrând încă o dată apetitul mare pentru conținut mobil și dorința utilizatorilor de a spori performanța dispozitivelor mobile. În prezent Magazinul Ovi este disponibil în 32 de limbi.

Proporții mai mari — în prezent, Magazinul Ovi include peste 30.000 de itemuri (aplicații, jocuri, teme de fundal, tonuri de apel etc) pe care utilizatorii le pot descărca pe mobilele lor. Tineți minte, mii de aplicații sunt disponibile gratuit sau contra cost — jocuri, audio & video, personalizare și recomandări pentru dispozitivul personal.

Utilizatori cărora le plac jocurile — jocurile mobile reprezintă peste o treime din tot conținutul care este descărcat din Magazinul Ovi în întreaga lume — mai precis, jocurile reprezintă 38%. Mai mult, jocurile continuă să fie pe primul loc în ceea ce privește conținutul plătit cu cele mai multe descărcări, în timp ce aplicațiile conduc la categoria conținut gratuit.

Rată de conversie ridicată — aproximativ 80% din traficul zilnic înregistrat în Magazinul Ovi se transformă în descărcări.

Topul dispozitivelor folosite pentru descărcări — 6 din cele 10 dispozitive folosite cel mai adesea pentru descărcarea de conținut din Magazinul Ovi sunt dispozitive cu ecran tactil — Nokia 5800 Xpress Music, Nokia N97 & si Nokia N97mini, Nokia 5530 Xpress Music și Nokia X6 acolo unde este disponibil.

Nokia Qt Software Development Toolkit – Nokia Qt Software Development Toolkit (SDK) și  Qt SDK au fost descărcate de peste 1.5 milioane de ori, pe măsură ce dezvoltatorii descoperă că aceste instrumente îi ajută să își optimizeze viteza și eficiența în crearea de aplicații pentru dispozitive mobile.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.