«

»

Noutati in gama de produse RHS Company, de la Sony

RHS Company isi continua largirea gamei de produse din portofoliu, adaugand produse noi ale marcii Sony.

Aceasta noua linie de televizoare reprezinta viitorul divertismentului la domiciliu. Cateva dintre cele mai importante caracteristici sunt: Full High Definition 3D, Motionflow pentru imagini mai clare, mai fluide si tehnologie pentru ecran LCD pentru o imagine uimitoare, plus inovatii precum BRAVIA Internet Video si BRAVIA Internet Widgets.

Imagine
Cu procesarea de imagini digitale BRAVIA ENGINE, iluminarea avansata din spate cu LED-uri, tehnologia Motionflow si incredibila tehnologie Full High Definition 3D, televizoarele BRAVIA ofera performanta de neegalat a imaginii.

Conectivitate
Transformati-va televizorul Óntr-o galerie, un sistem de muzica sau un player video cu redare USB; partajati muzica, filme sau fotografii cu o retea de domiciliu DLNA; sau beneficiati de ce este mai bun de pe Web pe ecranul televizorului dumneavoastra cu BRAVIA Internet Video.

Functii inteligente
De la senzorii care opresc televizorul cand nu este utilizat pana la tehnologia care va permite sa controlati Óntregul sistem de divertisment la domiciliu cu o singura telecomanda, cele mai recente televizoare BRAVIA sunt echipate cu aplicatii inteligente.

Modelele Bravia disponibile:

LCD-TV: EX302, EX402 si NX500, disponibile in in dimensiunile de 26″, 32″, 40″ si 46″

Edge LED: EX600, EX700, disponibil ein dimensiunile de 32″, 40″, 46″ si 60″
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>