O noua versiune a solutiilor de securitate BitDefender pentru companii – BitDefender Business Solutions 3.5

BitDefender Business Solution versiunea 3.5 oferă nivele adiționale de protecție proactivă și reduce costurile și complexitatea securizării rețelelor informatice din companii mici și mijlocii împotriva amenințărilor informatice

BitDefender, liderul pieței românești de securitate a informațiilor, anunță lansarea noii versiuni a soluțiilor pentru companii mici și mijlocii, BitDefender Business Solutions 3.5. Noua versiune răspunde provocărilor actuale din mediul de business, precum diversificarea amenințărilor informatice, numărul crescut al stațiilor de lucru și al serverelor și nevoia de optimizare a costurilor de IT. BitDefender Business Solutions 3.5 include funcții care simplifică administrarea politicilor de securitate la nivelul întregii rețele, îmbunătățind în același timp abilitatea de a detecta și bloca amenințări tot mai periculoase.

Având la bază tehnologiile BitDefender antimalware, multiplu-premiate și dezvoltat special pentru a răspunde nevoilor companiilor, BitDefender integrează protecția anti-malware alături de audit și administrare a rețelelor, folosind tehnologia WMI (Windows Management Instrumentation). Aceasta le permite administratorilor să beneficieze de vizibilitate și control sporite, ajutând la identificarea și eliminarea breșelor de securitate cauzate de aplicații clandestine sau configurări eronate din rețea.

Cu vizibilitate și funcții de administrare îmbunătățite, BitDefender Business Solutions face un pas în plus față de soluțiile business tradiționale antimalware, oferind protecție serviciilor critice, precum  sisteme de mail, clienți desktop și servere, împotriva atacurilor — indiferent dacă amenințările provin din exteriorul sau din interiorul organizației.

Versiunea 3.5 include: tehnologii de detecție și optimizare a performanței, precum tehnologia Active Virus Control (AVC), BitDefender Antivirus for Mac — Ediția Business și compatibilitate Exchange 2010.

Pentru sporirea vizibilității în rețele și pentru minimizarea impactului răspândirii rapide a infecțiilor malware, noua consolă de management inventariază informațiile despre amenințări și oferă un audit al stațiilor de lucru și un modul de raportare. Modulul audit permite organizațiilor să creeze un inventar al componentelor hardware și software pentru a putea evalua conformitatea lor în raport cu politicile companiei.

„Companiile din ziua de astăzi au resurse financiare limitate și chiar mai puține resurse de IT, pentru a administra și menține un climat stabil de securitate în interiorul rețelelor”, a declarat Rareș Ștefan, Business Solutions Director din cadrul BitDefender. „Noile funcții ale versiunii 3.5 reprezintă o bază solidă pentru companii, care le ajută să facă față provocărilor specifice, oferă protecție împotriva celor mai sofisticate amenințări și combină auditul de sistem cu funcționalități de administrare pentru o mai mare vizibilitate în rețea, limitând proactiv riscurile atacurilor informatice”, a continuat acesta.

Versiunea 3.5 a BitDefender Business Solutions oferă protecție în profunzime pentru rețelele companiilor și include:

BitDefender Management Server, Business Clients pentru sisteme Windows, Macintosh și Linux,  BitDefender Security for File Servers, BitDefender Security for SharePoint (2007/2003), BitDefender Security for Mail Servers (Windows și Linux) și BitDefender Security for Exchange (2010/2007/2003).

Mai multe informații despre versiunea 3.5 a BitDefender Business Solutions găsiți pe http://www.bitdefender.ro/business/.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.