O noua versiune pentru serviciul Contul meu de la Orange

Clienții Orange România au la dispoziție o nouă versiune a serviciului Contul meu pe www.orange.ro/contul-meu. Totodată, Orange anunță lansarea aplicației Contul tău Orange în magazinele de aplicații Android Market și Orange App Shop.

În noua variantă, Contul meu Orange oferă un mod de navigare mai simplu și mai intuitiv, o interfață mai prietenoasă și acces rapid la mai multe informații și servicii. Dintr-un singur cont online Orange, clienții își pot administra toate numerele Orange, fie de abonament, fie PrePay. Aceștia au la dispoziție mai multe informații despre factură și listele de convorbiri. De exemplu, de acum își pot accesa lista de convorbiri din luna curentă, înainte de emiterea facturii. Totodată, pe Contul meu, clienții pot vedea cât au consumat din beneficiile abonamentului sau ale cartelei și cât mai au disponibil.

Acum clienții pot activa sau dezactiva online din Contul meu servicii pentru care până acum sunau la Serviciul Clienți: suspendarea numărului în caz de furt sau pierdere a telefonului, Redirecționarea apelurilor în caz de urgență, Mesagerie Vocală, Apeluri internaționale sau Roaming, etc.

Clienții au parte de o altă premieră în cadrul acestui serviciu – un abonat Orange poate să programeze o reîncărcare automată lunară pentru orice cont PrePay. La rândul lor, clienții PrePay pot transfera creditul existent unui alt utilizator de cartelă PrePay sau de abonament reîncărcabil.

Cei care nu au încă cont online își pot activa contul pe www.orange.ro/contul-meu.

Actualizarea serviciului Contul Meu a fost realizată de către departamentul Online al Orange România, alături de Senior Interactive și Tremend. În prima etapă, angajații companiei alături de bloggeri au testat noua versiune și și-au exprimat părerea despre ce trebuie îmbunătățit sau schimbat.

Clienții Orange au acces la informații și de pe telefonul mobil prin aplicația Contul tău Orange. Cei care au telefon cu sistem de operare Android vor putea descărca aplicația gratuit din Android Market sau din Orange App Shop, de pe telefonul mobil. Aplicația le oferă acces la informații despre abonamentul lor sau despre serviciile și produsele Orange. Pentru cei care dețin iPhone aplicația este disponibilă de anul trecut.

Din 2009 Orange România a început dezvoltarea prezenței sale online prin adăugarea unor noi servicii, precum: magazinul online în 2009 și serviciul de asistență în 2010. Această dezvoltare, precum și relansarea Contului meu, au fost pasul firesc al evoluției prezenței în mediul digital a Orange România. Acum, pentru clienții noștri este mai ușor să își gestioneze online contul Orange și să aibă acces imediat la serviciile disponibile de administrare a contului. Prin tot ceea ce facem vrem să oferim o experiență prietenoasă, utilă și unitară pe site-ul nostru.” a declarat Ady Rugină Online Marketing Manager, Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

3 comments

  • Radu on 07/06/2011 at 00:20

  Contul tau Orange pentru Android nu afiseaza decat un abonament, un mare minus deci uninstall.

 1. @Radu:
  sa vedem versiunea 2 🙂
  Oricum e ceva nou in Romania…

  • Radu on 07/06/2011 at 19:22

  Nou dar prost ca de obicei pentru gunoiul europei 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.