Oferta Senior de la Orange include acum si telefonie fixa

Orange România completează portofoliul dedicat seniorilor, prin lansarea abonamentului Senior 9 ce oferă atât telefonie mobilă, cât și telefonie fixă în aceeași ofertă. Pentru ambele servicii clienții plătesc o singură taxă, primesc o singură factură, plata se face în același loc și astfel economisesc timp.

Cu noul abonament Senior 9 clienții pot suna atât de pe telefonul fix, cât și de pe mobil, către orice rețea națională. Aceștia au la dispoziție 800 de minute către numerele din rețea, 200 de minute către numerele naționale fixe și 75 de minute către rețelele mobile naționale, pentru o taxă lunară de 9 euro/lună (TVA inclus). Cei care au deja număr de telefon fix în altă rețea, îl pot porta în rețeaua Orange și îl pot folosi în cadrul acestui pachet.

În plus, abonamentul Senior 9 include două telefoane cu design simplu ZTE-G S302 și ZTE WP623, ușor de instalat și de utilizat. Telefoanele dispun de tastatură cu cifre mari, volum puternic, iar caracterele sunt afișate pe ecran în format mare și ușor de citit. Telefonul mobil ZTE-G S302 este special creat pentru seniori și prevăzut cu redare vocală a cifrelor tastate, lanternă, radio FM și buton pentru apeluri de urgență.

De asemenea, clienții care achiziționează pachetul Senior beneficiază automat de serviciul Cronos Vocal, serviciu care le oferă informații despre situația contului, creditul suplimentar, numărul de minute disponibile în format vocal.

Lansarea ofertei Senior în premieră națională în urmă cu 1 an a fost un succes, în numai 3 luni de la lansare peste 5000 de clienți au achiziționat pachetul. Prin noul abonament lansat astăzi, care include telefonie fixă și mobilă, dorim să continuăm să oferim servicii simple, ușor de gestionat și la tarife accesibile prin care pensionarii să poată ține legătura cu cei dragi, fără grija costurilor suplimentare.” a declarat Victor Wincentowicz, Consumer Marketing Manager-Postpay.

În afară de noul abonament Senior care include atât telefonie fixă, cât și mobilă, clienții care își doresc doar un telefon mobil ușor de folosit și un abonament ieftin, beneficiază de pachetul Senior 6 care include telefonul mobil ZTE S302, 400 de minute în rețeaua Orange, 100 de minute către rețele fixe și 50 de minute către alte rețele.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.