Optimizare prin intermediul articolelor

Cum se scrie un articol pentru a obtine rezultate cat mai bune in motoarele de cautare?Conteaza foarte mult cum se prezinta articolul, pornind de la titlu pana la concluzie. Titlul poate fi si el optimizat. Cele mai importante sunt primele cuvinte si este esential ca titlul sa nu contina mai mult de 65 de caractere. Este indicat ca url-ul sa preia titlul articolului.

Probabil se cunoastea deja: continutul articolului trebuie sa fie unic. Pe langa unicitate trebuie conferita textului si o anumita atractivitate. De asemenea articolul trebuie scris intr-o maniera captivanta si nu trebuie sa se regaseasca cumva in alte parti pe internet.

Pentru o optimizare prin articole eficienta, trebuie sa fie repetat de mai mult ori cuvantul cheie targetat. Se poate varia cuvantul cheie folosind termenii in alte variante si de asemenea se poate scrie cu bold cuvantul cheie pentru a-l evidentia. Secretul ca un site sa fie din ce in ce mai popular si sa se regaseasca in rezultatele motoarelor de cautare, consta intr-o aparitie constanta in mediul online. De aceea ne gasim intr-o continua cautare de tot felul de metode si tehnici de crestere a traficului implicit a numarului de vizualizari pe site. De ce facem asta? Pentru ca dorim sa ne dezvoltam, sa crestem vanzarile, sa obtinem cumva roadele muncii depuse. Cum fiecare cautare are ca punct de pornire un cuvant sau mai multe este vital pentru ascensiunea site-ului ca acele cuvine cheie sa fie plasate in cadrul unui text cat mai bine redactat, intr-un text care se diferentiaza de concurenta printr-o calitate sporita. Aceasta poate fi considerata o strategie de promovare extrem de eficienta.

Este de preferat ca aceasta modalitate de optimizare prin articole sa fie facuta de catre specilastii SEO intr-un mod cat mai natural pentru a duce la o crestere a rankului si implicit a afacerii.

.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.