Optiuni de upgrade la Windows 7

Cele 2 variante pe care le ai ca sa te poti califica gratuit la upgrade-ul sistemului de operare Windows Vista la Windows 7 sunt descrise mai jos.

Daca ati cumparat dupa 26 iunie 2009 un pachet Windows Vista sau un PC ruland Windows Vista, achizitia dvs s-a calificat pentru oferta speciala de upgrade. Iata cum otineti copia dvs de Windows 7:

1 …daca ati cumparat un PC calificat
Metoda de obtinere poate varia dupa firma producatoare a PC-ului. Daca achizitionati un PC calificat de la un producator ce-a ales sa participe in programul Windows 7 Upgrade Option, va trebui in general sa completati un formular si sa parcurgeti cativa pasi pentru a comanda copia dvs de Windows 7. Cautati un formular cu detalii in pachetul sau cutia PC-ului dvs. Daca stiti ca ati cumparat un PC calificat dar nu gasiti cum sa obtineti upgrade-ul, consultati site-ul firmei care a produs PC-ul. O lista cu partenerii traditionali Microsoft ce se califica in acest program de upgrade gratuit la Windows 7, puteti gasi aici.

Distribuitorii autorizati Microsoft sunt pregatiti sa ajute toti producatorii locali de PC-uri sau resellerii nostri in oferirea acestei optiuni. Puteti contacta chiar de pe acum partenerul dvs preferat pentru detalii privind aceasta oferta. Daca nu aveti o firma IT preferata, puteti consulta Catalogul partenerilor certificati Microsoft din Romania.

2 …daca ati cumparat Windows Vista la cutie
Daca ati cumparat Windows Vista Home Premium, Business sau Ultimate la pachet – cutia produsului asa cum poate fi gasita in rafturile magazinelor retail – va puteti comanda copia dvs de Windows 7 direct de la Microsoft. Aceasta cale nu e aplicabila daca ati luat Windows Vista preinstalat OEM pe un PC nou. Daca aveti nevoie de detalii, cititi pagina cu intrebari frecvente.

Gata pentru Windows 7?
Pasul 1
Asigurati-va ca PC-ul este pregatit pentru Windows Vista. Descarcati si executati Consultant de upgrade Windows Vista.
Pasul 2
Cumparati o versiune eligibila a unui pachet de produs Windows Vista cu amanuntul de la distribuitorul dvs preferat, intre 26 iunie 2009 si 31 ianuarie 2010.
Pasul 3
Pentru detalii suplimentare, cititi intrebari frecvente. Apoi deplasati-va aici pentru a comanda upgrade-ul la Windows 7.

Sursa: Microsoft Romania

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.