Orange anunta strategia pentru urmatorii 5 ani si lanseaza 3 premiere nationale

Orange România a anunțat în cadrul conferinței din 12 mai planurile sale strategice până în 2015 și a sărbătorit trei lansări în premieră în România.

Ambiția Orange este de a deveni cel mai iubit brand de către consumatori. În următorii cinci ani compania se va concentra pe dezvoltarea rețelei, creșterea calității și simplificarea experiențelor pe care clienții le au cu brandul și poziționarea sa ca un angajator de top din industrie. Totodata, Orange își propune să devină lider pe segmentul de date mobile pentru persoane fizice și cel mai bun furnizor de servicii convergente pentru companii.

Orange îșii exprimă intenția de a continua să investească sume importante pentru a oferi un plus de valoare clienților. Volumul investițiilor poate fi afectat însă de factori externi, ca de exemplu eroziunea indicatorilor financiari ai pieței de telecom, menținerea dezechilibrului pieței și mai ales reglementări sau decizii ale autorităților care ar putea influența negativ performanța companiei.

Un punct important în strategia Orange România este îmbunătățirea calității rețelei și a serviciilor oferite. Pentru 2011 și 2012, Orange a anuntat implementarea unui amplu program de modernizare a rețelei, care vizează îmbunătățirea acoperirii, în special în zona rurală, și reducerea consumului energetic cu până la 20%. Obiectivul companiei este să ofere servicii de date mobile 3G și 3G+ pentru 98% din populația țării.

În cadrul conferinței din 12 mai, Orange a anunțat și lansarea a trei premiere în România: HD Voice, soluția ExtraSignal și proiecția HD a celui mai mare conținut de video mapping 3D.

HD Voice reprezintă viitorul standard audio al comunicării mobile. Cu acest serviciu inovativ, clienții Orange vor beneficia de o calitate excelentă a sunetului atunci când efectuează sau primesc apeluri.

Pentru companii, Orange oferă soluția Extra Signal. Bazată pe tehnologia Femtocell, noua soluție asigură o mai bună calitate a serviciilor de voce și date mobile la birou prin îmbunătățirea acoperirii 3G/3G+ în interiorul clădirii.

A treia premieră se referă la proiecția video mapping 3D,  cu ajutorul unor proiectoare HD de ultimă generație. Proiecția s-a făcut pentru prima dată pe 12 mai și va putea fi văzuta și pe 14 mai, în Piața Universității, la Facultatea de Arhitectură „Ion Mincu”, la Noaptea Albă a Muzeelor.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

1 comment

    • Raluca on 18/05/2011 at 14:56

    Desi sunt clienta Vodafone de multi ani de zile..asa mi ar placea sa le ia Orange fata putin. E de apreciat initiativa lor, de anul trecut am auzit de planurile lor de investitii in Romania si avand in vedere pozitia pe care o au in Franta, e bine ca vor sa isi impuna o astfel de pozitie si in Ro.

    Asa pentru economia noastra, barca de lemn in vant…

Leave a Reply

Your email address will not be published.