Orange App Shop in Romania. Aplicatii pentru Android, Symbian si Java cu plata pe factura

Orange a anunțat lansarea magazinului online propriu de aplicații destinat utilizatorilor de smartphone-uri cu sistem de operare Android și Symbian sau telefoanelor care știu să ruleze aplicații Java.

Magazinul se adreseaza exclusiv utilizatorilor Orange și până la finalul luni Decembrie 2010 va fi accesibil. Magazinul de aplicații va fi disponibil din portalul Orange pe mobil și oferă acces rapid la aplicații, jocuri, wallpapere si tonuri de apel.

Comparativ cu celelalte magazine de aplicații, Orange App Shop oferă modalități de plată simple, conținutul descărcat fiind tarifat direct pe factura de telefon mobil sau din creditul de PrePay. În plus, traficul de date pentru navigare și descărcare este gratuit, iar între 22 decembrie — 31 ianuarie, clienții care își instalează Orange App Shop primesc cadou 5 aplicații din diferite domenii.

În curând Orange intenționează să lanseze aplicații proprii, precum Orange film și TV Live de la Orange, deja implementate pentru iPhone, sau Contul tău Orange și, totodată, să colaboreze cu dezvoltatorii locali de aplicații. La nivelul grupului Orange France Telecom, următoarea etapă din strategia de dezvoltare constă în lansarea programului Orange Partner Connect prin intermediul căruia dezvoltatorii își pot înscrie foarte ușor aplicațiile în Orange App Shop și le pot comercializa pentru toți clienții grupului. Mai mult, operatorul planifică parteneriate și cu alte magazine, precum Ovi Store de la Nokia sau Windows Marketplace for Mobile de la Microsoft.

„Vrem să ne poziționăm ca un jucător important în domeniul aplicațiilor, un domeniu ce estimăm că va deveni rapid mass market. Nu ne propunem să intrăm în concurență cu celelalte magazine de acest gen, ci să optimizăm accesul la aplicații: disponibilitate pentru majoritatea tipurilor de smartphone-uri, modalități de plată simple și conținut relevant.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange România.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

1 comment

    • Chris on 12/02/2011 at 23:04

    Ma poate ajuta si pe mine cineva cu Orange World. Am un Samsung Galaxy S si nu pot accesa Orange World. Am setarile de internet pt APN si restu.
    Oare Orange World poate fi accesat numai prin wap?

Leave a Reply

Your email address will not be published.