«

»

Orange: convorbiri in roaming la preturi avantajoase

Orange România lansează din 15 iunie noi oferte pentru opțiunile Permis de vacanță și Favourite Country prin care clienții Orange beneficiază de tarife mici în roaming. De asemenea, din 1 iulie Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Opțiunea Permis de vacanță poate fi activată atât de abonații Orange, cât și de clienții PrePay, iar aceștia primesc minute de voce, mesaje scrise și internet mobil la prețuri avantajoase. Permis de vacanță include 15 minute pentru convorbiri, 15 mesaje scrise și 1MB pentru internet pe mobil, valabile în Uniunea Europeană, Elveția și Moldova, pentru doar 4,20 euro. Opțiunea poate fi folosită și în Croația, SUA, Turcia sau China (exclusiv pentru abonați) cu 8,40 euro.

Cu Favourite Country abonații Orange își pot alege o țară favorită pentru care primesc minute de roaming la prețuri mai mici cu peste 40% față de noile tarifele standard impuse de Uniunea Europeană. Opțiunea Favourite Country conține 60 de minute în roaming cu doar 12,09 euro și este disponibilă pentru oricare dintre țările Uniunii Europene, Elveția sau Moldova. Clienții care călătoresc în Israel sau Serbia își pot activa opțiunea Favourite Country și primesc 40 de minute pentru 32,25 euro.

Opțiunile Permis de vacanță și Favourite Country pot fi activate de mai multe ori, în funcție de necesitățile de consum ale clienților. Astfel, prin activări succesive, minutele disponibile se cumulează și sunt valabile 30 de zile de la data ultimei activări.

Din 1 iulie 2011, Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene. Apelurile efectuate vor fi taxate cu 0,35 euro/minut, iar apelurile primite cu 0,11 euro/minut. Clienții Orange care își vor activa din 15 iunie noile opțiuni de voce în roaming vor beneficia deja din momentul activării de tarife reduse la nivelul celor reglementate, pentru traficul realizat suplimentar.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>