Orange imbogateste oferta de telefoane

București, 21 februarie 2011. Începând cu luna februarie, Orange aduce noi smartphone-uri la prețuri speciale: LG Optimus Black, BlackBerry Bold 9780, Motorola Defy, Samsung Omnia 7, LG Optimus Me și Sony Ericsson Cedar. Oferta este completată de telefoane simple și practice, cu funcții de bază performante, la tarife accesibile: Nokia C1-01, Nokia C2-02 și Samsung E1170.

Motorola Defy este disponibil la un tarif începând de la 79 de euro, preț valabil cu un abonament nou Panteră de minimum 20,84 de euro pe 2 ani și cu opțiunea My Smartphone de 9,37 de euro sau My Smartphone Plus de 15 euro. Tariful de început pentru Samsung Omnia 7 este de 399 de euro împreună cu orice abonament nou de minimum 12,5 de euro contractat pe 2 ani[1]. Clienții pot achiziționa împreună cu orice abonament de minimum 12,5 de euro pe 2 ani și oricare dintre telefoanele LG Optimus Me (119 de euro), Sony Ericsson Cedar (45 de euro), Nokia C2-02 (49 de euro), Nokia C1-01 (9 de euro) sau Samsung E1170 (1 de euro).

În februarie, Orange lansează și BlackBerry Bold 9780, primul din seria Bold cu sistemul de operare OS 6. Browserul este mult mai performant și asigură o navigare mai rapidă decât în cazul modelelor precedente. În plus, din 14 februarie toți clienții Orange care au un telefon BlackBerry au și acces la AppWorld, magazinul de aplicații BlackBerry.

Surpriza lunii martie este LG Optimus Black. Smartphone-ul dispune de Nova Display, tehnologie ce redă un ecran luminos și ușor de citit și economiseste până la 50% mai multă energie decât ecranele LCD.  LG Optimus Black are sistem de operare Android 2.2 și aplicații de socializare preinstalate: Facebook, Twitter, Myspace. Mai mult decât atât, este primul telefon mobil cu o cameră frontală de 2 megapixeli.

Noile telefoane sunt disponibile în magazinul online sau în orice magazin Orange.

Tehnologiile evoluează extrem de rapid și clienții noștri se asteaptă să găsească aceste telefoane cât mai curând pe piața din România imediat după lansarea lor la nivel mondial. Am facut eforturi susținute în ultimii trei ani pentru a satisface cele mai variate așteptări ale celor peste 10 milioane de clienți Orange din România. Fie ca vor un telefon mai performant cu acces la internet, unul cu multiple aplicații multimedia sau un telefon cu funcții de voce și SMS la un preț cât mai redus, portofoliul Orange asigură o variantă pentru fiecare tip de consumator. Clienții beneficiază și de servicii de asistență post-vânzare, Orange Care, pentru configurarea telefoanelor fie în magazine, prin telefon sau online.” a declarat Dorin Odiațiu, Marketing Director Orange Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.