Orange lanseaza cartela Internet PrePay 7 pentru iPad

Orange România lansează din 29 iunie o ofertă de date mobile creată special pentru utilizatorii de Micro-SIM: Internet PrePay 7 pentru iPad.

Cu Internet PrePay 7 pentru iPad clienții Orange beneficiază de internet mobil de mare viteză prin conexiunea HSDPA. Cartela SIM include 1GB trafic de internet disponibil pe o perioadă de 30 de zile, la un tarif de 7 euro (fără TVA). După utilizarea traficului inițial, clienții au posibilitatea să reîncarce în continuare opțiunea dedicată Internet PrePay 7 pentru iPad la prețul de 7 EUR (fără TVA) sau pot alege orice altă opțiune de Internet PrePay.

Cartela Internet PrePay 7 pentru iPad este ușor de folosit și de reîncărcat, nu presupune contract sau factură lunară și este disponibilă în orice magazin Orange.

În urma parteneriatului dintre Orange, Altex și Media Galaxy, clienții pot achiziționa cartela Internet PrePay 7 pentru iPad împreună cu noua tabletă iPad 2 din rețelele de magazine Altex și Media Galaxy.

În lunile iulie și august, Orange oferă câte un AR Drone unuia dintre clienții care vor utiliza cartela Internet PrePay 7 pentru iPad în perioadele respective.

AR Drone, distribuit în România exclusiv de Orange, este primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod sau iPad cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat ( http://www.orange.ro/ar-drone/index.html ).

Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.