Orange lanseaza Extra Signal

Orange lansează pentru prima dată în România soluția Extra Signal, disponibilă pentru companii din 31 mai. Soluția Extra Signal asigură o mai bună calitate a serviciilor de voce și date mobile la birou prin îmbunătățirea acoperirii 3G/3G+ în interiorul clădirii.

Fie din cauza materialelor de construcții care ecranează semnalul, fie din cauza poziționării la subsol sau lipsei semnalului în zone izolate, în unele clădiri de birouri acoperirea este mai slabă sau inexistentă. Soluția Extra Signal vine în întâmpinarea acestor nevoi și amplifică semnalul 3G/3G+ din interiorul clădirii, indiferent de locație.

Soluția Extra Signal, având la bază tehnologia Femtocell, creează o celulă 3G/3G+ în interiorul clădirii, funcționând ca o mini-antenă proprie, ce difuzează semnalul în locația respectivă, îmbunătățind acoperirea și calitatea serviciilor de voce și date mobile. Pentru a beneficia de aceste avantaje, este necesară conectarea echipamentului Extra Signal la linia de internet fix existentă în clădire și utilizarea echipamentelor 3G/3G+ (telefoane mobile, smartphone-uri, tablete sau laptop-uri cu modem-uri sau routere 3G/3G+).

Echipamentul acoperă până la 800 de metri pătrați – spațiu deschis – și permite până la 16 apeluri de voce simultan și o viteză de internet de până la 7,2 Mbps. Instalarea, testarea și supervizarea soluției Extra Signal se face de către o echipă tehnică dedicată, pusă la dispoziție de către Orange România.

Pentru viitor, Orange pregătește lansarea unui echipament destinat spațiilor de dimensiuni mai mici, ce poate fi instalat mai simplu, direct de către client.

Soluția Extra Signal poate fi achiziționată cu 500 de euro. Clienții care au o valoare medie a facturii în ultimele trei luni de peste 100 de euro, beneficiază de un preț special de 250 de euro pentru prima soluție activată.  În cazul în care solicita instalarea unei astfel de soluții și în alte locații, acestea vor fi tarifate la prețul standard.

„Orange este primul operator din România care folosește tehnologia Femtocell pentru a oferi soluții de îmbunătățire a acoperirii în interiorul clădirilor. Cu soluția Extra Signal, companiile care au sediul în clădiri cu o recepție slabă a semnalului își pot optimiza comunicarea. De exemplu, angajații pot fi contactați oriunde s-ar afla în sediu, inclusiv în locații cu semnal mai slab, cum ar fi: subsoluri, magazii, depozite, săli izolate, parcări, etc.” a declarat Andreea Preda, Convergent Proposition Manager.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro/business sau în orice magazin din rețeaua Orange shop.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.