Orange lanseaza in premiera HD Voice

Orange este primul operator care lansează în România HD Voice: sunetul de înaltă definiție. Acest serviciu inovator oferă clienților Orange posibilitatea de a beneficia de o calitate excelentă a sunetului atunci când efectuează sau primesc apeluri.

HD Voice reprezintă o evoluție majoră a standardelor audio în comunicarea mobilă. Serviciul HD Voice asigură o claritate și o calitate revoluționare ale sunetului în timpul unei convorbiri telefonice. Zgomotul de fundal este mult redus, indiferent de locul în care se află clientul: în trafic, la concert, pe șantier sau pe stadion. Cu HD Voice, ceea ce spune interlocutorul se aude mult mai bine și mai clar, chiar dacă acesta vorbește în șoaptă sau se află într-o conferință telefonică.

Serviciul HD Voice este disponibil gratuit pentru toți clienții Orange. Serviciul poate fi folosit la nivel național, pentru apeluri locale, în aria de acoperire 3G între două telefoane compatibile.

Orange are în portofoliu trei telefoane compatibile cu noul serviciu: Samsung Galaxy mini, Nokia E5 și Nokia N8. Gama de telefoane va fi extinsă în lunile următoare. Cei care au deja unul dintre aceste trei telefoane, pot intra pe www.orange.ro pentru a verifica dacă și softul este compatibil. Dacă nu este, îl pot actualiza online gratuit pentru a beneficia de HD Voice. Pe site vor găsi tutoriale, noile versiuni de softuri pentru fiecare telefon, o secțiune de întrebări și răspunsuri, precum și recomandări pentru dispozitivele compatibile.

Cu noua ofertă best deal de la Orange, clienții pot achiziționa smartphone-ul Samsung Galaxy mini compatibil cu HD Voice de la 55 euro și accesorii la prețuri speciale. Oferta este valabilă până la 31 mai cu un abonament nou de minimum 8 euro și opțiunea Net Friends, pe 2 ani.

Ne bucurăm că suntem primul operator din România care poate să le ofere clienților o experiență audio cu adevărat revoluționară. HD Voice este un serviciu inovator, ce oferă clienților Orange o nouă dimensiune a sunetului, de o calitate mai bună, indiferent de intensitatea zgomotului de fundal. Această lansare în premieră în România reprezintă un nou pas pentru punerea în practică a noii viziuni Orange — «today changes with Orange» — prin care ne propunem să simplificam accesul clienților noștri la lumea digitală și să oferim experiențe de utilizare a noilor tehnologii la o calitate extraordinară”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.

În timpul unei convorbiri telefonice prin telefonia clasică sunt preluate 8.000 de secvențe ale sunetului pe secundă, fiind astfel eliminată o mare parte din spectrul complet de sunete pe care o persoană le aude în timpul unei conversații. Noul standard audio — HD Voice — îmbunătățește considerabil această calitate, prin dublarea numărului de secvențe pe secundă, reușind să preia 16.000 de secvențe.

În toate magazinele Orange din rețeaua Orange shop și Orange store din țară a fost amenajat pentru clienți un stand de testare a serviciului HD Voice. Clienții sunt invitați să experimenteze HD Voice și să afle mai multe detalii, atât în magazinele Orange, cât și pe site-ul www.orange.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.