Orange lanseaza Orange First Step – stagii de practica pentru studenti

Orange România lansează Orange First Step, un program educațional integrat destinat studenților și masteranzilor aflați la început de carieră.

Astfel, timp de o lună participanții au ocazia să cunoască îndeaproape o companie de top, să afle istora brandului Orange, să participe la cursuri de dezvoltare profesională, să învețe și să lucreze alături de specialiști. Un mentor îi va ghida și îi va îndruma constant, pe tot parcursul sesiunii de practică.

Orange First Step se adresează tuturor studenților și masteranzilor indiferent de profilul facultății, de forma de învățământ (zi, învățământ la distanță, taxă, buget) sau de anul de studii în care se află. Participanții pot să-și aleagă perioada și departamentul în care vor face practică: Orange shop, IT, HR, PR, Comunicare, Marketing și Financiar – Contabilitate. Pe parcursul verii se vor organiza în total 3 sesiuni de practică astfel: 1-31 iulie, 1-31 august, 1-30 septembrie, în mai multe orașe din țară. La final, toți absolvenții Orange First Step primesc o diplomă de absolvire și o adeverință de practică pe care o pot folosi la facultate.

„Prin Orange First Step venim în completarea sistemului educațional și facem legătura dintre angajații cu o experiență bogată și tinerii aflați la început de carieră pentru ca ei să descopere cum se transformă principiile teoretice învățate la facultate în exemple reale de succes. Este o investiție făcută în beneficiul studenților care doresc să se dezvolte profesional, iar scopul nostru este ca, în timp, să creștem expertiza absolvenților din România.“ a declarat Ioana Marcu, HR Director Orange România.

La finalul sesiunii de practică, în funcție de departamentul ales, studenții vor afla ce înseamnă un proces de vânzare și care sunt etapele acestuia, vor înțelege ce înseamnă experiența unică pe care Orange o creează clienților în punctele sale de vânzare. De asemenea, studenții vor afla ce înseamnă un call center de resurse umane, ce este cultura organizațională, vor înțelege particularitățile comunicării cu presa, vor învăța despre mixul de comunicare și despre cum se dezvoltă și se implementează o campanie integrată de comunicare, cum se nasc ofertele comerciale, ce înseamnă și cum se face mistery shopping, cum funcționează în practică regulile și principiile contabile învățate la facultate și multe altele.

Înscrierile în programul Orange First Step se fac online la adresa www.orange.ro/first-step , până pe data de 20 iunie 2011. Selecția se va face în funcție de rezultatele școlare, dar și de motivația personală a fiecărui candidat.

Învestiția în educație este una dintre prioritățile Orange de responsabilitate socială corporativă. Astfel, pe lângă Orange First Step, compania mai organizează Orange Education Programme, un parteneriat cu Universitatea Politehnica din București început în anul 2006 prin care studenții de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației beneficiază de burse și de cursuri de specialitate. De asemenea, angajații Orange sunt voluntari în proiectul ENGAGE cu scopul de a-i ajuta pe elevii de liceul să își aleagă o profesie în funcție de vocația lor.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.