Orange Phone Credit – un nou concept de fidelizare a clientilor PrePay

Orange își răsplătește clienții care au ales să folosească Orange PrePay. De azi, în premieră națională, cu programul Orange Phone Credit, bonusul primit la fiecare reîncărcare de minimum 4 euro poate fi cumulat și folosit ca reducere la cumpărarea unui telefon.

În funcție de valoarea reîncărcată, bonusul este între 0,40 euro pentru 4 euro reîncărcați și 1,80 euro pentru reîncărcări mai mari de 12 euro. Astfel, pentru o reîncărcare de 4 euro, un bonus de 0,4 euro este alocat în Orange Phone Credit. Prima reîncărcare de minimum 4 euro făcută în luna iunie, aduce în plus 3 euro bonus clienților PrePay înscriși în Orange Phone Credit. Creditul acumulat poate fi folosit după 6 reîncărcări efectuate în ultimele 12 luni.

Pentru a beneficia de Orange Phone Credit, clienții PrePay se pot înscrie gratuit, prin SMS cu textul TELEFON trimis la 321.

Pentru a cumpăra un telefon cu creditul acumulat, clienții PrePay au la dispoziție toate magazinele proprii și ale partenerilor Orange. Pentru mai multe informații despre programul Orange Phone Credit pot intra pewww.orange.ro/prepay/ .

Orange Phone Credit este o inițiativă unică pe piața de telecom din România. Programul își propune să recompenseze clienții PrePay fideli, oferindu-le posibilitatea achiziționării unor telefoane la preț redus” a declarat Anca Tăușanu, Consumer Marketing Manager — PrePay.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.