Orange Romania: tarife avantajoase pentru internet in roaming pentru utilizatorii BlackBerry

Orange România a lansat noi oferte de date în roaming pentru clienții BlackBerry, valabile din 17 iunie. Acestea se adaugă portofoliului de opțiuni Travel Data, disponibil pentru toți clienții Orange, care oferă tarife avantajoase pentru traficul de date în roaming.

Cu opțiunile BlackBerry Roaming clienții Orange primesc 5 MB care pot fi utilizați în afara țării pentru a transmite sau primi aproximativ 2 500 de email-uri pe telefoanele BlackBerry. Atunci când călătoresc în țările Uniunii Europene sau Elveția, abonații Orange își pot activa opțiunea BlackBerry Roaming Europe pentru 5 euro. Celor care călătoresc în afara Uniunii Europene Orange le pune la dispoziție opțiunea BlackBerry Roaming pentru 15 euro.

Cu opțiunile Travel Data 150, Travel Data 50 și Travel Data 15 Orange vine în întâmpinarea abonaților care utilizează un smartphone, o tabletă sau un laptop și care au nevoie de un volum mare de date. Aceștia beneficiază de tarife avantajoase începând de la 0,234 euro/MB. Abonații care folosesc internetul pentru browsing ocazional, dar și pentru accesarea contului de email, rețele de socializare sau site-uri de știri, au la dispoziție opțiunea Travel Data Daily care oferă 2 MB pentru 2.08 euro.

Un mare avantaj al opțiunilor Orange de date în roaming îl reprezintă activarea lor gratuită în orice moment și mai ales faptul că abonații le vor plăti doar în perioada în care le folosesc, în condiții de maximă eficiență.

Pentru destinații din afara Uniunii Europene, cum ar fi Croația sau SUA, Orange pune la dispoziția abonaților săi opțiunea Travel Data Extra care oferă 10 MB pentru 25 euro.

Clienții Orange PrePay care călătoresc în Uniunea Europeană și Elveția pot beneficia de tarife avantajoase pentru acces la internet mobil cu opțiunea Travel Data Start care include 2 MB pentru 2 euro. Pentru necesități mai mari de consum, clienții PrePay pot alege opțiunea Travel Data Plus prin care primesc 20 MB pentru 15 euro. Opțiunile se pot activa ori de câte ori se dorește, iar traficul inclus se cumulează.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.orange.ro/roaming/ sau în orice magazin Orange.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.