Pachete avantajoase Vodafone Office Connect pentru companii

  • Clientii companii beneficiaza de trafic inclus sporit si tarife mai mici pentru convorbiri, cu noile pachete de date si voce Vodafone Office Connect, ce acopera peste 90% din populatia Romaniei
  • Utilizatorii pot vorbi gratuit in grupul prestabilit de numere fixe sau mobile din cadrul companiei
  • Echipamentele de conectare sunt gratuite pentru abonamentele Vodafone Office Connect 12 GB si Vodafone Office Connect 20 GB pe doi ani

Clientii companii ai Vodafone Romania beneficiaza, incepand din data de 16 iunie, de o noua oferta pentru pachetele Vodafone Office Connect, o solutie integrata de comunicatii care ofera afacerilor mici si mijlocii conexiune la Internet in banda larga si servicii de telefonie fixa.

Companiile care opteaza pentru serviciul Vodafone Office Connect au la dispozitie trei planuri tarifare, care ofera conexiune securizata la Internet, la viteze superioare, trafic de date nelimitat si tarife foarte avantajoase pentru apelurile catre orice retea nationala, mobila sau fixa. Echipamentul de conectare este oferit gratuit, la abonamentele Vodafone Office Connect 12 GB si Vodafone Office Connect 20 GB incheiate pe o perioada de doi ani.

Cu Vodafone Office Connect, companiile au la dispozitie o solutie performanta de date si voce, usor de utilizat, cu activare rapida si instalare imediata. Serviciul Vodafone Office Connect utilizeaza un dispozitiv de tip plug-and-play la care se pot conecta simultan unul sau mai multe computere, desktop sau laptop, oferind acces la Internet, la viteze de download de pana la 7,2 Mbps. De asemenea, echipamentul permite si conectarea unui telefon fix. In plus, odata cu activarea serviciului Vodafone Office Connect, se creeaza instantaneu o zona wireless la care se pot conecta orice dispozitive mobile, incluzand laptop-uri, tablete sau smartphone-uri.

Vodafone Office Connect 5GB Vodafone Office Connect 12GB Vodafone Office Connect 20GB
Abonament lunar 9 € 14 € 22 €
Viteza Pana la 7.2 Mbps download / 1.5 Mbps upload
Trafic initial inclus 5GB 12GB 20GB
Convorbiri catre Vodafone mobil si
retele fixe
200 min 400 min 600 min
Convorbiri internationale 50 min 50 min 50 min
Tarif in grup (fix si mobil) 0 0 0
Tarif retele fixe 2 cent/min 1.5 cent/min 1.5 cent/min
Tarif Vodafone mobil 4 cent/min 4 cent/min 3 cent/min
Tarif alte retele mobile 7 cent/min 7 cent/min 7 cent/min

Tarifele pentru convorbiri si trafic de date nu includ TVA.

Abonamentele Vodafone Office Connect sunt disponibile pentru activare in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, precum si prin reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania.

Vodafone Romania, este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 371 milioane de clienti in intreaga lume, la 31 martie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.