«

»

Panda 2010 compatibil cu Windows 7

Panda Security, The Cloud Security Company a lansat versiunea beta a solutiilor sale de securitate Panda 2010, compatibile cu Windows 7. In acest fel, utilizatorii care au instalata versiunea beta a noului sistem de operare Microsoft pot beneficia de cea mai buna protectie impotriva malware-ului, folosind Panda Global Protection 2010 ce poate fi descarcat gratuit accesand adresa: http://www.pandasecurity.com/windows7.

Cloud Antivirus Beta

Versiunile finale vor fi disponibile imediat ce noul sistem de operare este lansat pe piata.
Multumita tehnologiei Collective Intelligence dezvoltata de Panda, solutiile 2010 sunt rezultatul tuturor informatiilor acumulate de la comunitatea de utilizatori Panda din intreaga lume. Fiecare nou fisier primit este clasificat automat in termen de 6 minute. Serverele Collective Intelligence clasifica in mod automat mai mult de 50.000 de mostre noi malware in fiecare zi. Aceste tehnologii presupun corelarea tuturor informatiilor primite de la fiecare computer referitoare la malware in scopul imbunatatirii permanente al nivelului de protectie al intregii comunitati de utilizatori din lume. Solutiile Panda 2010 au in permanenta contact in timp-real cu aceasta baza de cunostinte vaste care sa ii permita sa ofere utilizatorilor cel mai rapid raspuns impotriva noului malware, care apare in fiecare zi.

Noile solutii Panda 2010, recent lansate pe piata, sunt proiectate special pentru a oferi o protectie maxima cu un consum minim de resurse. Multumita tehnologiei Collective Intelligence, noua linie de produse 2010 a atins o imbunatatire a performantei cu 80% fata de versiunile anterioare. Noile solutii de retail Panda, ofera de asemenea o viteza de navigare cu 60% imbunatatita si o viteza de download cu 40% mai rapida decat versiunile anterioare, consumand doar 8 MB din memoria PC-ului.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>