«

»

Panda Security lanseaza versiunea 2010 a produselor sale, compatibila cu Windows 7

Bucuresti, 22 octombrie 2009

Panda Security, “The Cloud Security Company” anunta astazi disponibilitatea produselor sale 2010, compatibile cu Windows 7. Toti utilizatorii care au acest sistem de operare instalat deja sau care il vor instala in viitor, au acum posibilitatea de a utiliza noile versiuni ale produselor Panda, accesand: http://www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/

Datorita Collective Intelligence, tehnologie de scanare din internet ce apartine exclusiv Panda, produsele 2010 ale acestei companii folosesc informatiile receptionate de la o comunitate de milioane de utilizatori Panda, raspanditi in intreaga lume. Fiecare fisier nou suspicios receptionat este clasificat automat in 6 minute. Serverele Collective Intellgence clasifica astfel zilnic, in mod automat, mai mult de 50 000 de mostre noi de malware. Aceste tehnologii colecteaza informatiile referitoare la malware receptionate de la fiecare calculator, imbunatatind astfel nivelul de securitate asigurat intregii comunitati de utilizatori. Solutiile Panda 2010 au contact continuu, in timp real, cu aceasta vasta baza de informatii, permitand companiei sa asigure clientilor sai cel mai rapid raspuns impotriva amenintarilor care apar zilnic.

Noile solutii Panda 2010, recent lansate pe piata, sunt concepute in scopul de a oferi protectie maxima cu un consum minim de resurse. Datorita Collective Intelligence, noile produse 2010 au fost imbunatatite cu 80% la nivel de performanta, fata de versiunile anterioare. Deasemenea, noile solutii de retail Panda beneficiaza de o viteza de navigare imbunatatita cu 60% si de o viteza de download cu 40% mai mare, fata de versiunile anterioare, consumand astfel numai 8 MB din memoria calculatorului.

Mai multe informatii puteti afla accesand adresa: http://www.pandasecurity.com/homeusers/

Despre Panda Security

Fondata in 1990, Panda Security este furnizorul mondial al solutiilor de securitate bazate pe scanarea din internet, cu produse disponibile in mai mult de 23 limbi si cu milioane de utilizatori localizati in 195 de tari, in intreaga lume. Panda Security a fost primul producator de securitate care a valorificat puterea scanarii din internet in dezvoltarea tehnologiei Collective Intelligence. Acest nou model de securitate poate analiza si clasifica automat mii de mostre noi de malware, in fiecare zi, garantand astfel clientilor sai, companii sau utilizatori casnici, cea mai eficienta protectie impotriva amenintarilor de pe internet, cu un impact minim asupra performantei sistemului. Panda Security are 56 de filiale si sedii principale in California  (US) si in Spania (Europa).Pentru mai multe informatii puteti vizita http://www.pandasecurity.com/about/ .

Pentru mai multe informatii:

communications@ro.pandasecurity.com

Tel. +4 021.326.01.21

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>