Pentru profesionisti: Nikon Speedlight SB910

Speedlight i-TTL profesional, compatibil cu aparatele foto SLR în format FX și DX de la Nikon, parte a Sistemului creativ de iluminare Nikon.

Rapid, versatil și puternic, SB-910 oferă oportunități extinse pentru fotografierea cu bliț pe aparatul foto sau la distanță. Trei modele de iluminare oferă control total asupra gradului de acoperire a blițului, cu posibilitate de ajustare automată pentru un interval de zoom de 17-200 mm.

Functiile cheie ale lui Nikon Speedlight SB910:

Speedlight i-TTL profesional (TTL inteligent): compatibil cu aparate foto SLR în format FX și DX. Parte a Sistemului creativ de iluminare Nikon, asigură control complet asupra razei de acțiune a blițului.

Modele de iluminare central-evaluativ, uniform și standard: Modul central-evaluativ concentrează iluminarea în mijlocul cadrului, util mai ales atunci când utilizați un obiectiv telefotografic. Modul uniform difuzează lumina în întregul cadru, util atunci când realizați fotografii de grup. Modul standard oferă un echilibru standard între puterea luminii și distribuția acesteia.

Interval de zoom automat 17-200 mm: oferă un interval de zoom până la 14 mm când se utilizează difuzorul încorporat sau capul de difuzie Speedlight.

Utilizare intuitivă: dispune de un ecran LCD mare, sistem clar de meniuri, butoane de control plasate convenabil și butoane iluminate care asigură o utilizare mai confortabilă în lumină scăzută.

Detectare automată a formatului senzorului: recunoaște automat aparatele foto în format FX și DX.

Reîncărcare la viteză ridicată durată de 2,3 secunde când utilizați acumulatori LR6 NiMH.

Iluminare asistență AF: compatibil cu senzorul AF Multi-CAM 3500 FX/DX sensor module.

Funcție iluminare indirectă: se rotește la 180° orizontal, stânga și dreapta; se înclină până la 90° în sus și 7° în jos.

Sistem de protecție termică: vă avertizează în privința încălzirii excesive datorate declanșării intensive.

Sunt incluse filtre colorate dure incandescente și fluorescente.

Detectare automată a filtrului: Speedlight ajustează automat setările de temperatură de culoare ale aparatului foto atașat în funcție de culoarea filtrului utilizat.

Firmware se poate actualiza prin intermediul suportului de stocare din aparatul foto conectat.

Nikon Speedlight SB910 este disponibil pentru moment doar in magazinul online F64.ro: Nikon Speedlight SB-910 AF iTTL

Sursa: DeviceR.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.