Polycom faciliteaza comunicatii unificate oricand, oriunde prin solutiile Microsoft UC, incluzand prima solutie de teleprezenta interoperabilă cu Lync

În cadrul relației strategice cu Microsoft, de a oferi soluții finale de Comunicații Unificate (UC), Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM), lider global în comunicații unificate și partener Microsoft Gold Certified, a anunțat astăzi îmbunătățiri în cadrul portofoliului complet de soluții video și de voce pentru Microsoft Lync Server 2010. Sistemul de teleprezență Polycom HDX series și infrastructura Polycom UC Intelligent Core sunt primele soluții de teleprezență ale industriei, proiectate pentru a fi pe deplin interoperabile cu Microsoft Lync.

Soluțiile de teleprezență Polycom conduc în industrie, oferind suport pentru tehnologia bazată pe standardul H.264 High Profile, care reduce cerințele de lungime de bandă pentru comunicațiile video HD cu până la 50 de procente, lucrând în același timp cu Lync. Seria de sisteme de teleprezență HDX și platforma de conferințe RMX™ se alătură unui portofoliu complet de puncte finale de comunicații unificate Polycom, optimizate pentru Lync și încluzând dispozitivele Polycom CX500 și CX600 UC și telefonul de conferință CX3000 IP, singurul telefon de conferință optimizat pentru Lync.

“Pentru a obține o valoare mai mare din implementările de comunicații unificate, clienții sunt exigenți în ceea ce privește interoperabilitatea dovedită, un set bogat de caracteristici și capabilitățile de management și administrare”, a spus Rich Costello, senior research analyst, IDC. ”Alianța strânsă dintre Polycom și Microsoft ajută să livrăm aceste beneficii experienței desktop colaborative”.

Intensificarea colaborării și reducerea costurilor

Dispozitivele Polycom optimizate pentru Microsoft Lync sunt proiectate pentru cel mai înalt nivel de performanță cu Lync și oferă Polycom HD Voice™, caracteristici de economisire a timpului, cum ar fi single sign-in, acces la calendar și prezență avansată pe ecrane vibrante color. Soluțiile video Polycom includ, de asemenea, codecul Microsoft RTV, permițând comunicații în interiorul organizațiilor, cât și în mediul B2B și cu mai multe instrumente de colaborare. Cu această soluție, companiile pot reduce costurile totale de proprietate, pot simplifica managementul IT, pot îmbunătăți protecția cu suport asigurat pentru aplicații mission-critical.

Extinderea Comunicațiilor Unificate

Soluțiile Polycom permit clienților să colaboreze de la birou, de pe drum, de la domiciliu, sau dintr-o sală de conferințe folosind soluțiile Polycom. Această soluție puternică, personalizată, oferă o multitudine de opțiuni de securitate, voce și video care extind flexibilitatea comunicațiilor în afaceri. Infrastructura Polycom UC Intelligent Core folosește Microsoft Edge Server pentru a traversa firewall-uri și pentru a permite legături între organizațiile care altfel nu ar fi în măsură să colaboreze prin intermediul interfețelor video sau ar necesita costuri suplimentare și managementul complex al gateway-urilor pentru a se conecta.

Polycom își pregătește ecosistemul partener pentru a furniza soluții optimizate Microsoft prin oferirea unui program dedicat Microsoft UC conceput pentru a ajuta partenerii să vândă cu success, să implementeze și să ofere suport pentru ofertele Polycom. Aria de specializare pe comunicații unificate pentru Polycom și partenerii Microsoft conține resurse dedicate, inclusiv de colaborare, dezvoltare și inițiative de ieșire pe piață și este disponibilă în America de Nord, cu programe regionale programate spre rulare în prima jumătate a anului 2011.

Maximizarea productivității

Polycom oferă cel mai larg și unul dintre cele mai flexibile portofolii de soluții de voce și de video integrate  pentru mediile Microsoft UC. Soluțiile Polycom optimizate pentru comunicațiile unificate îmbunătățesc eficiența, eficacitatea și competitivitatea organizațiilor, permițând oamenilor să fie mai productivi — întensificând instrumentele de colaborare de voce, video, prezență și date prin mediul familiar al fluxului de lucru de zi cu zi.

Lync oferă o singură interfață care unește voce, IM/prezență, conferințe audio, video și web într-o ofertă bogată, mai contextuală și cu o identitate unică, care îi ajută pe utilizatori să găsească anumite contacte, de a verifica disponibilitatea lor și de a se conecta cu persoanele respective. Lync lucrează în mod constant cu Microsoft Office, îmbogățind experiența folosirii aplicațiilor familiare, cum ar fi Microsoft Outlook, Microsoft Word și Microsoft SharePoint, iar Polycom oferă solutii interoperabile care folosesc integrarea de voce, video, teleprezență, servicii și aplicații în toată suita completă a platformei de productivitate Microsoft. Acest lucru se traduce într-o reducere a costurilor legate de telecomunicații, operațiunile IT și de călătorie și îmbunătățirea productivității afacerii, rezultând într-un ROI rapid.

“Sosirea Microsoft Lync crește productivitatea și transformă comunicațiile de afaceri”, declară Gurdeep Singh Pall, Vice Președinte Corporate de comunicații unificate în cadrul Microsoft. “Sprijinul Polycom pentru Lync, cu noul lor portofoliu de soluții de voce și video optimizate pentru Lync, permite utilizatorilor de afaceri să rămână conectați de oriunde, oricând”.

“Polycom se alătură Microsoft pentru a transforma comunicațiile de afaceri prin oferirea clienților noștri cea mai cuprinzătoare, intuitivă, interoperabilă experiență end-to-end de comunicații unificate”, a spus Joe Burton, Director de Tehnologie și Strategie în cadrul Polycom. “Prin angajamentul nostru comun cu Microsoft, de a furniza solutii flexibile bazate pe standarde, oferim o experiență de comunicații personalizată la nivelul corporațiilor — o experiență colaborativă, captivantă și accesibilă — cu un ROI demonstrat pentru clienți”.

Polycom și Microsoft împărtășesc aceeași viziune pentru soluții de productivitate în afaceri construite pe platforme bazate pe standarde care lucrează cu instrumente și aplicatii pe care oamenii le cunosc și le folosesc zilnic. Companiile au anunțat recent activități de cercetare și dezvoltare și de ieșire pe piață pentru a sigura clienților soluții de comunicații unificate care cuprind software, hardware, rețele și servicii, și vor permite clienților să contribuie la îmbunătățirea productivității în afaceri și reducerea costurilor de călătorie, cu telecomunicațiile și cu costurile de operare IT.

Disponibilitate

Polycom oferă o suită completă de comunicații unificate de voce, video, conferințe, și soluții de colaborare optimizate pentru Lync, bazată pe standarde, cu interoperabilitate video consolidată în primul trimestru al anului 2011. Noile dispozitive UC din seria CX sunt acum disponibile prin intermediul partenerilor certificați Polycom cu un preț sugerat de vânzare de 199 dolari pentru telefonul CX500 IP, conceput pentru utilizarea în spații publice; 299 dolari pentru telefonul desktop CX600 IP și 849 dolari pentru telefonul de conferință CX3000 IP. Pentru a afla mai multe, vizitați www.polycom.com/microsoft.

Despre Polycom

Polycom, Inc. este liderul mondial în soluții de comunicații unificate de teleprezență, video și voce și soluții de infrastructură bazate pe standarde deschise. Polycom face posibile comunicațiile eficiente, transformând vieți și afaceri în întreaga lume. Pentru mai multe informații vizitați www.polycom.com și urmăriți Polycom pe Twitter, Facebook și LinkedIn.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.