Polycom lanseaza telefonul voice-over-Wi-Fi de ultima generatie pentru comunicarea mobila unificata in solutii business

Seria SpectraLink 8400, cu cititor de bare și platforma lider în industria de aplicații, garantează o calitate recunoscută a vocii, siguranță și un cost de achiziție cu până la 33% mai scăzut


Polycom, Inc. [Nasdaq: PLCM], liderul global în soluții de teleprezență, video și voce, a extins astăzi portofoliul de produse din categoria voice-over-Wi-Fi (VoWi-Fi) odată cu lansarea telefonului de ultimă generație Polycom® SpectraLink® 8400 pentru soluții de voce wireless și aplicații de date care optimizează și transformă comunicațiile unificate mobile la locul de muncă. Noua serie SpectraLink 8400 de la Polycom este prima (în industrie) ce beneficiază de o platformă de aplicații standard revoluționară, cel mai important element luat în considerare de către o companie, un cititor de bare integrat, calitate pe segmentul de voce caracteristică Polycom și cea mai extinsă interoperabilitate a industriei cu infrastructură wireless de tipul 802.11a/b/g/n și platforme UC de top.

Telefoanele Polycom SpectraLink VoWi-Fi dau posibilitatea oamenilor de a fi mereu conectați  și de a accesa informațiile importante din orice locație unde se folosește rețeaua Wi-Fi a companiei. Noile soluții sunt menite să îmbunătățească productivitatea și rata de răspuns a  angajaților mobili, să satisfacă nevoile de comunicare în domenii precum sănătate, sectorul industrial sau de retail și să ofere cel mai mic cost de achiziție din industrie — cu până la 33% mai mic decât cel practicat de competiție.

“Polycom a ridicat standardul VoWi-Fi la un nivel superior de funcționalitate și performanță prin introducerea celei mai noi serii de telefon 8400”, a declarat Craig Mathias, director Farpoint Group, companie de consultanță specializată în comunicații mobile. “SpectraLink 8400 incorporează toate specificațiile căutate de o companie în materie de telefon wireless, incluzând aici durabilitatea, ușurința în utilizare și mai ales suportul pentru aplicațiile absolut necesare unui business. Toate aceste lucruri se datorează unui mod de abordare flexibil, orientat către client, și bineînțeles reputației Polycom, companie care ne-a obișnuit cu produsele sigure și de încredere, printre care se numără acum și noul telefon.”

“A avea acces la informații și a fi conectat cu oamenii oriunde și oricând este un lucru important pentru orice business, însă este critic pentru medii precum spitalele, industriile manufacturiere și magazinele de retail extinse”, a explicat Jim Kruger, Vice Președinte Polycom Solutions Product Marketing. “Setul de telefon Polycom SpectraLink reprezintă standardul premium în soluțiile wireless pentru locul de muncă unde angajații sunt mobili, iar prin seria 8400 reușim să ridicăm din nou standardul în termeni de calitate, siguranță, suport pentru aplicații și interoperabilitate bazată pe standarde deschise.”

Suport pentru aplicațiile absolut necesare industriei

Platforma de aplicații deschisă a seriei Polycom SpectraLink 8400 și capabilitățile browser-ului suportă aplicațiile specifice companiilor și diverselor industrii, cum ar fi telefoanele către asistentele medicale în spitale, aplicațiile pentru controlul inventarului în sectorul de retail, sau sistemele de monitorizare a echipamentului în activitățile de manufactură. Telefoanele sunt disponibile în varianta cu un cititor de coduri de bare integrat prin care se obțin soluțiile de voce revoluționare, aplicații și captură a informațiilor la un nivel unic față de orice altă platformă disponibilă pe piață în prezent. Spre exemplu, în spitale, cititorul integrat de coduri de bare și interfața aferentă dau posibilitatea unei asistente să scaneze imediat rețeta medicală și să transfere informația criptată în codul de bare. Această modalitate de lucru susține bunele practici în medicină, prin care se reduc erorile medicale cu până la 93%.

„Polycom satisface cererile Adventist Health, prin oferirea unei platforme pentru suportul aplicațiilor fără să compromită durabilitatea, caracteristicile telefonului și calitatea vocii pe care o așteptăm de la setul de telefon SpectraLink”, a menționat Scott Mahnke, coordonator al departamentului de telecom din cadrul Information Technology Services at Adventist Health. „Suntem nerăbdători să folosim noul set de telefon 8400 în organizația noastră, deoarece vor avea un impact imediat în demararea inițiativelor pentru sănătate, nu vor mai exista erori și vom avea un mai mare grad de satisfacție din partea pacienților.”

Design optimizat pentru ușurința utilizării și productivitate crescută

Seria Polycom SpectraLink 8400 a fost creată pornind de la nevoile reale ale consumatorilor. Telefonul dispune de o largă paletă de culori pentru display, o interfață simplă și intuitivă, durabilitate crescută și suport pentru accesorii cum ar fi bateriile, telefonul, etc.

Cel mai mic cost de achiziție vs. competiția

Datorită unor costuri de administrare mai scăzute, calității superioare și unui program de garanție prelungit, Polycom propune un preț de achiziție cu 33% mai mic decât al competiției.

Seria Polycom SpectraLink 8400 oferă puterea combinată a două radiouri, pagere, scanner de coduri de bare, intercoms și o opțiune pentru teleconferințe la calitate ridicată, toate într-un singur produs integrat. Soluțiile SpectraLink 8400 reprezintă o investiție de lungă durată protejată prin cele mai bune servicii privind garanția, mentenanța și service-ul oferit.

Cea mai extinsă interoperabilitate standard pentru protecția maximă a investiției

Telefoanele sunt echipate cu radio integrat 802.11a/b/g/n Polycom Voice Interoperability for Enterprise Wireless (VIEW), performanță certificată pentru infrastructură LAN wireless și suport telefonic pentru companii cu o serie extinsă de platforme de tip UC.

Setul de telefon Polycom SpectraLink 8400 va fi pus în vânzare în prima jumătate a anului 2011 prin partenerii certificați Polycom. Pentru mai multe informații, puteți accesa website-ul www.polycom.com/sl8400.

Despre Polycom

Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) este liderul mondial în soluții de comunicare unificate de teleprezență, video și voce și soluții de infrastructură bazate pe standarde deschise. Polycom este o companie vizionară în comunicații, care înlesnește conectivitatea și colaborarea oamenilor din orice parte a lumii. Pentru mai multe informații vizitați www.polycom.com și urmăriți Polycom pe Twitter, Facebook și LinkedIn.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.