Prezentare Asus Transformer – o tableta Android Honeycomb 3.2

Asus†este primul producator care realizeaza un lucru foarte important, pentru care il felicit: trebuie sa aduci un plus valoare la tabletele produse, altfel†iPad†nu va avea concurenti adevarati. Si iata,†Asus Transformer†vine cu ceva in plus fata de ceilalti producatori, chiar si fata de Apple cu al sau†iPad: tastatura fizica pentru cresterea productivitatii, baterie suplimentara pentru cresterea autonomiei pana la 16 ore, un touchpad identic cu cele de la laptopuri si 2 porturi USB 2.0 la care se poate conecta chiar si un mouse cu care sa controlezi tableta exact ca pe un netbook cu Windows. Inca o data, felicitari†Asus†pentru initiativa!

Am avut in teste tableta†Asus Transformer†mai bine de doua saptamani, am jucat jocuri pe ea, am navigat pe internet, am ascultat muzica, am vazut filme HD, si chiar am scris pe DeviceR.ro cu ea. Impreuna cu dock-ul ce contine tastatura fizica QWERTY, bateria suplimentara si porturi USB tableta este unica pe piata in acest moment. Am testat in paralel intr-un weekend si tableta Asus Slider despre care v-am oferit cateva detalii acum ceva timp, dar despre care va vom prezenta si un review in zilele ce urmeaza.

Specificatii tehnice principale:
Sistem de operare: Android 3.2 Honeycomb
Procesor: nVidia Tegra 2, Dual Core 1 GHz
Memorie: 1GB RAM
Stocare: 16GB sau 32GB
Ecran: IPS LED 10.1 inch, 1280◊800 pixeli
Camere: 5 MP pe spate si 1.2 MP frontala pentru apeluri video
Video: nVidia GeForge GPU
Retea: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR
Suplimentar: Card Reader, 1 x HDMI
Dock: Tastatura QWERTY, Touchpad, baterie suplimentara, 2 x USB 2.0
Autonomie: 9,5 ore fara Dock, 16 ore cu Dock
Greutate: 680 grame fara Dock

La exterior, tableta†Asus Transformer†este frumoasa, placuta la atingere pentru ca este construita din materiale bine imbinate si lucrate. De apreciat este prelucrarea materialului de pe spatele tabletei. Asus a ales sa nu puna acolo o placa de metal ci o suprafata plasticata cu o textura reliefata ce ofera o mai buna aderanta atunci cand tii chiar si cu o singura mana tableta. aaa, era sa uit: amprente pe carcasa tabletei? Nu, nu au unde sa ramana†;)†Alt avantaj al acestei alegeri este ca tableta a ajuns sa fie foarte usoara, are doar 680 de grame, cu toate ca ofera o autonomie de pana la 9 ore si jumatate.

……

Continuarea o puteti citi pe DeviceR.ro: Prezentare Asus Transformer — o tableta minunata destinata unui public mai larg decat celelalte tablete

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.