Prezentare Bitdefender Mobile Security Premium pentru Android

Am testat timp de doua saptamani noul program de securitate pentru platforma Androidde la Bitdefender si am ramas placut surprins ca nu consuma resurse aproape deloc. Si sta tot timpul pornit, scaneaza toate aplicatiile pe care le instalez sau le actualizez din Market si sta pornita si securitatea web mereu. Minunat zic eu, si cumpar aplicatia de securitate pentru Android.

Ce consider ca este important, sau mai bine zis esential intr-o solutie de securitate pentru un smartphone?

  1. Sa nu consume resursele telefonului! Daca nu ma intereseaza prea mult cata memorie mananca sau de cat procesor are nevoie, ei bine… cel mai mult imi pasa de baterie!
  2. Sa-mi spuna daca am, care sunt si cum pot elimina aplicatiile care fura date (multe aplicatii gratuite sau piratate sunt asa) pentru a avea o lista curata de aplicatii care nu fura date din telefonul meu.
  3. Sa am un Firewall simplu de utilizat, care sa-mi permita sa dau voie sau nu unei aplicatii sa poata accesa internetul. Aici cu siguranta e nevoie de acces Root.
  4. In cazul in care imi pierd telefonul sau mai rau… imi este furat, sa-l pot localiza si/sau manipula de la distanta. E vorba in primul rand de datele personale (mesaje, fotofrafii, filme etc.). Consider ca datele personale sunt mult mai importante decat un telefon de 500-1.000 sau chiar si peste 2.000 de lei.

Din aceste 4 puncte esentiale pentru mine, un singur lucru ii lipseste actualei solutii de la Bitdefender: firewall-ul. Dar nu ma afecteaza asa tare pentru ca nu am root-at inca telefonul si oricum nu as putea sa folosesc aceasta functie. Celelalte 3 puncte esentiale pentru mine Bitdefender Mobile Security Premium sunt indeplinite cu succes.

Modulele incluse in Bitdefender Mobile Security Premium: Scanare antivirus, Verificare aplicatii, Securitate web, Antifurt, Vizualizare evenimente.

Cititi continuarea prezentarii pe devicer.ro:

Prezentare Bitdefender Mobile Security Premium pentru Android

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.