Prezentare detaliata a gamei Bitdefender 2012. Diferente intre Antivirus Plus, Internet Security si Total Security

Am mai spus-o de cateva ori, dar imi place mereu sa o spun: sunt fan Bitdefender si folosesc cu mare incredere produsele lor de securitate de mai bine de 5 ani. De aproximativ trei luni am noua generatie pe care au lansat-o pe piata, generatia 2012, iar produsul pe care il am eu este Bitdefender Total Security 2012.

Bitdefender Total Security 2012 este solutia de securitate de top pentru utilizatorii casnici. Include toate facilitatile din Bitdefender Antivirus Plus 2012 (Antivirus, Control de date, Harta retelei, si modulul de actualizare), toate facilitatile aduse in plus de Bitdefender Internet Security 2012 fata de Antivirus Plus 2012 (Antispam, Control Parental si Firewall), si aduce suplimentar o serie de facilitati ce sporesc nivelul securitatii datelor din calculatorul utilizatorului. Ce aduce mai exact in plus versiunea Total Security 2012 fata de celelalte doua versiuni enumerate mai sus: stergerea definitiva a fisierelor din calculator fara posibilitatea recuperarii acestora, criptarea fisierelor pe care le selectati pentru a nu fi vizibile altor persoane, Optimizare PC si Safebox.

Interfata lui Bitdefender 2012 este una foarte simpla si usor de utilizat. Imi place mult ca varianta in limba romana este scrisa integral in limba romana si ca nu exista greseli gramaticale. Cred ca este un mare avantaj pentru utilizatorii romani pentru ca vor avea toate informatiile afisate in limba materna, si orice va trebui sa configurezi sau ori ce te va intreba antivirusul tau Bitdefender vei intelege fara sa mai suni un prieten 🙂 .

In prima pagina a lui Bitdefender Total Secirity 2012 sunt listate modulele disponibile, de unde le puteti activa sau dezactiva foarte usor, dar nu puteti intra in detaliile setarilor lor. Pentru a detalia setarile fiecarui modul in parte trebuie sa intrati in Setari.

Imediat ce intrati in Setari, aveti lista cu modulele incluse in editia pe care o aveti instalata, iar pe prima linie aveti setarile generale. De aici puteti sa setati o parola pentru a nu lasa persoane neautorizate sa acceseze setarile dumneavoastra, mai puteti activa sau dezactiva modul de jocuri ce va opri cateva din module ce nu sunt necesare in timp ce va jucati si astfel veti obtine un spor de performanta in timpul jocului. Puteti selecata si modul de laptop prin care veti optine un spor de autonomie in cazul in care laptopul functioneaza de la curentul bateriei incluse. Acest mod va opri anumite module de scanare in background ce mananca resurse si implicit si baterie. In setarile avansate puteti introduce adrese proxy, puteti configura alertele pe care sa vi le furnizeze Bitdefender atunci cand exista probleme, si puteti bifa daca doriti sa trimiteti informatii anonime catre Bitdefender cu privire la consumul de resurse din calculator pentru ca cei de la Bitdefender sa il optimizeze in versiunile viitoare. Eu recomand sa-l lasati bifat.

In modulul Antivirusputeti seta cum si ce anume va scana automat Bitdefender 2012, veti putea seta ce monitorizari va face Bitdefender asupra actualizarilor din Windows si a principalelor aplicatii instalate, ce fisiere/directoare/extensii vreti sa excludeti din scanarile automate, ce dispozitive noi conectate la calculator doriti sa fie scanate automat (CD/DVD, Stick USB si unitati mapate din retea), si veti mai avea acces tot din acest modul si la Carantina, in care Bitdefender muta fisierele pe care le considera nesigure si pentru care inca nu are o rezolvare.

Cititi intreaga prezentare pe DeviceR.ro:

Prezentare detaliata Bitdefender 2012. Diferente intre editiile: Antivirus Plus, Internet Security si Total Security

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.