Primul inscriptor BLU-RAY extern cu alimentare pe USB: LG Super Multi Blue BP06LU10

Cu un aspect slim si elegant LG Super Multi Blue BP06LU10 se lauda cu functionalitati de redare 3D ce ofera imagini video spectaculoase si sunet de neegalat.

Spre deosebire de ReWriter-ele portabile Blu-ray existente modelul BP06LU10 se alimenteaza prin interfata USB fara a mai fi nevoie de conectarea la priza. Pur si simplu il conectati si puteti inregistra pana la 50GB de fisiere, fotografii, documente video, etc.

Imaginile captivante din 3D pot fi gasite doar pe suport Blu-ray practic oferind mai mult divertisment de o calitate superioara si mult mai realistic. De asemenea tot continutul 2D de pe DVD-urile standard poate fi convertit in 3D in timp real prin intermediul software-ului PowerDVD.

Tehonogii de ultima ora incluse in LG Super Multi Blue BP06LU10:

Nu lipsesc din specificatiile acestui produs cele mai inovatoare tehnologii disponibile din industrie precum SilentPlay si JamlessPlay.

Cu Silent Play viteza de rotatie a discului este automat controlata astfel incat nivelul de zgomot sa fie redus la minim. Un disc deteriorat va genera sunet si imagini sacadate.

Jamless Play permite dispozitivului sa detecteze zgarieturile si sa le evite astfel incat imaginele video si sunetul nu vor fi intrerupte.

SuperMultiBlue permite citirea si inscriptionarea a unei multitudini de formate media: BD-RE (SL/DL), BD-R (LTH), BD-R(DL), BD-R (SL), DVD, DVD±R, DVD±RW, Audio CD, CD-R si CD-RW.

Tehnologia LightScribe permite personalizarea mediilor optice speciale prin imprimare laser direct in dispozitiv.

LG Super Multi Blue BP06LU10 este disponibil online la evoMAG.ro la pretul de 799 Lei cu TVA (04.05.2011)

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.