Primul laptop ultra-portabil de 12.5 inch din lume – Lenovo IdeaPad U260

E vorba de lux, stil și performanță, IdeaPad U260 de la Lenovo se distinge prin linii fine, design minimalistic și o selecție de materiale de cea mai bună calitate. Utilizatorii au parte de o performanță impresionantă, baterie durabilă și o experiență multimedia unică datorită celei mai noi tehnologii Intel.

Laptopul U260 este disponibil în culorile maro mocha și portocaliu clementină, cu un preț pornind de la 3999 RON.


Realizat pentru consumatorii care sunt pasionați de un stil sofisticat, laptopul U260 combină luxul și performanțele înalte.

București — 1 februarie 2010: Lenovo anunță lansarea IdeaPad U260, primul ultra-portabil din lume, oferind utilizatorilor, pentru prima dată, o dimensiune widescreen de 16:9 într-un laptop de 12.5 inch.  Cea mai recentă serie de laptopuri IdeaPad U se definește printr-un design de lux, minimalist care include o folie de aluminiu-magneziu, spațiu de suport din piele pentru palme și un touchpad din sticlă.

IdeaPad U260: Stil la nivel înalt, într-un laptop

Realizat pentru adepții unui stil sofisticat, U260 subliniază detaliile premium și este inspirat de silueta unui jurnal din piele. Laptopul U260 emană eleganță prin forma sa și carcasa special concepută dintr-o folie de magneziu-aluminiu, ceea ce îl face mai puternic, mai subțire și mai ușor. Carcasa exterioară este realizată prin intermediul ultimei tehnologii de turnare prin injecție.

Spațiul negru cu model de piele dedicat palmelor este moale la atingere, asigură confort și sprijin pentru utilizator, oferind în același timp o înfățișare de lux. Cadrul din oțel inoxidabil din jurul tastaturii se completează perfect cu textura de piele a exteriorului. Touchpad-ul din sticlă oferă rezistență potrivită pentru funcția multi-touch, precum căutarea fotografiilor cu zoom și navigarea pe internet. Laptopul U260 este disponibil în culorile maro mocha sau portocaliu clementină.

U260 evidențiază atenția extremă a echipei noastre prin fiecare aspect al designului, de la mecanic la interacțiunea umană cu nuanțe, materiale și finisaje”, a declarat Yingjia Yao, vice-preșendintele Centrului de Design și Inovație, Lenovo. “Filosofia noastră se bazează pe simplicitatea și unicitatea designului produselor, iar IdeaPad U260 răspunde acestor cerințe printr-o selecție a materialelor de calitate și ergonomie avansată”.

Confort maxim, performanță maximă

IdeaPad U260 este alegerea perfectă pentru cei care adoră călătoriile sau pentru cei care își doresc un laptop clasic în afara biroului, cântărind mai puțin de 2 kg și măsurând mai puțin de 2 cm grosime. Designul laptopului U260 are curbe elegante, proporții și balamale mecanice pentru maximum de confort, astfel poate fi deschis foarte ușor doar cu o mână. Utilizatorul se bucură de un design unic, primul laptop de 12.5 inch cu un procesor Intel® Core i7 impresionează prin performanță și viață lungă a bateriei. IdeaPad U260 poate fi configurat până la 320GB hard disk sau 128 GB memorie SSD asigurând destul spațiu pentru muzică, fotografii și filme. Datorită memoriei DDR3 de 4GB, consumatorii se bucură de o experiență multimedia extraordinară atunci când navighează pe mai multe pagini de internet și folosesc aplicații.

IdeaPad U260 este un laptop de lux pentru cei care au gusturile definite în materie de calitate superioară și eleganță împletite cu libertatea de mișcare” a spus  Aurel Nețin, Lenovo Country Manager România și Moldova. “Acesta completează portofoliu Idea, evidențiază ofertele de calculatoare care promit distracție și stil pentru consumatori, fiind nu doar sofisticate dar au și caracteristici inovatoare. Laptopul U260 se potrivește în tabloul stilului nostru de viață fără a sacrifica excelența pentru stil.”

Specificații și caracteristici

 • Procesor Intel Core i7
 • Până la 320GB spațiu de stocare și până la 128GB memorie SSD flash
 • Memorie DDR3 până 4GB
 • Microsoft Windows 7 Home Basic sau Premium
 • Intel Advanced Cooling Technology
 • Ambient Light Sensors
 • Lenovo Active Protection System
 • Difuzoare surround  Dolby Advanced Audio
 • HDMI
 • Lenovo Enhanced Experience for Windows 7
 • Camera Web integrată
 • Greutate: începând de la 1,38 kg
 • Dimensiuni: 318x18x204,5 mm (WxHxD)

Preț și disponibilitate

Laptopul Lenovo IdeaPad U260 va fi disponibil în țară începând din februarie 2011 la partenerii autorizați Lenovo, începând de la 3999 RON.

Video

Turul designului laptopului IdeaPad U260 cu Yingjia Yao, Vice –președintele  Centrului de Inovație Lenovo httpvh://www.youtube.com/watch?v=zC9Zv_MDPcI

Turul de produs IdeaPad U260:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=6SFNaYGhqG0

Pentru mai multe știri despre produsele Lenovo, abonează-te la Lenovo RSS sau urmărește Lenovo pe Facebook.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.