Primul tuner 3DTV din lume este produs de AVerMedia

Ce este televiziunea 3D?
Televiziunea 3D reprezinta viitorul. Utilizatorii nu numai ca “vad” ce se petrece in lume, dar au posibilitatea sa si “experimenteze”. Este o tehnologie ce “recreaza” pe un ecran 2D senzatia vizuala perceputa de ochiul uman in realitate. Nu mai este necesara investitia costisitoare in continut Blue-ray 3D, cinefilii putand beneficia acum de coplesitoarea iluzie 3D chiar si in cazul transmisiunilor TV.

Cum se realizeaza captura in format 3D?
Pentru “a aduce la viata” programele TV, camera 3D trebuie sa copieze modul in care ochii umani percep lumea inconjuratoare. Altfel spus, camera 3D are nevoie de doua blocuri optice amplasate la o distanta de cativa centrimetri. Cu cat distanta interoculara este mai mare, cu atat efectul 3D este mai puternic.

Cum se recreaza iluzia 3D pe un PC?
Pe langa disponibilitatea televiziunii 3D, tunerul 3D AVerMedia reprezinta elementul cheie pentru ca tehnologia sa functioneze. Poate fi utilizat pentru receptia semnalului 3DTV, iar apoi imaginile alaturate sau sus-jos sunt combinate intr-o imagine 3D. Pentru a beneficia de cele mai bune efecte 3D, veti avea nevoie si de o imbunatatire a PC-ului, pentru a putea afisa iluzia 3D receptionata de tunerul 3DTV. O placa video capabila 3D, un display 3D si un kit NVIDIA 3D Vision sunt necesare pentru o experienta 3D optima.

Produsele sunt disponibile in reteaua de parteneri RHS Company SA.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.