«

»

Programari online pentru vizitele in magazinele Orange

Din 5 mai Orange lansează în premieră în România un serviciu de programări online a vizitelor în Orange shop și Orange store. Clienții nu mai petrec timp așteptând în magazin. Ei își pot programa vizita în ziua și la ora aleasă de ei, în magazinul dorit, iar un consultant de vânzări dedicat va sta la dispoziția acestora.

Rzervarea online e foarte ușor de completat pe site-ulwww.orange.ro/programeaza-te . Clienții selectează magazinul și data, iar ulterior completează detaliile rezervării: nume, prenume, număr de telefon, adresa de e-mail și tipul de consultanță pe care îl doresc. Aceștia vor primi apoi un e-mail și un SMS pe baza cărora pot confirma programarea în termen de 6 ore.

Serviciul de programare online este flexibil și permite modificarea sau anularea rezervării cu cel puțin 24 de ore înainte. Timpul standard alocat pentru o vizită este de 30 de minute, dar un consultant dedicat va sta la dispoziția clientului oricât este nevoie. În perioada 5 – 31 mai clienții beneficiază gratuit de noul serviciu oferit de Orange.

“Căutăm în permanență modalități să aducem beneficii în plus clienților noștri și, implicit, să îmbunătățim serviciile oferite. Prin soluția de programare online a vizitei în magazinele Orange, clienții au la îndemână o modalitate simplă și sigură de a intra în contact cu specialiștii Orange oricând doresc. Ei pot economisi timpul pe care altfel l-ar fi petrecut așteptând în magazin.” a declarat Adina Măntailă, Distribution Development Project Manager, Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro/programeaza-te sau în orice magazin Orange.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>