Raspunsul oficial Nokia Romania cu privire la concursul “Puzzle cu Nokia N8”

In urma discutiilor de pe cele 5 bloguri participante, Nokia Romania ne ofera un raspuns oficial in care se poate vedea si un printscreen cu emailul trimis de castigator:

Concursul Puzzle cu Nokia N8 a urmarit implicarea cititorilor celor 5 bloguri (Dan Dragomir, Emilian Nedelcu, Daniel Chetroni, Mihai Tanase si Marius Ovidiu Calugaru) intr-un joc interactiv al carui mecanism a fost unul simplu – gasirea celor 45 de bucati care compuneau 9 poze in care apare terminalul Nokia N8.

Dupa cum s-a specificat si in regulamentul concursului, premiul urma sa fie inmanat primei persoane care trimite integral cele 9 fotografii compuse din bucatile ascunse in bloguri.

Cele 45 de bucati au fost impartite intre cei 5 bloggeri, astfel ca nimeni nu putea completa albumul fara a trece prin cele 5 bloguri partenere.

Bucatile de fotografii au fost incarcate pe cele 5 bloguri in zilele de 2 si 9 decembrie, fiind urmate de indicii despre locurile unde au fost ascunse. Pe blogul www.nokias.ro, din cauza unor probleme tehnice, a existat un decalaj intre momentul incarcarii bucatilor de fotografii (runda din 9 decembrie) si aparitia indiciilor, acestea din urma aparand in jurul orei 15.00, in timp ce fotografiile au aparut inca din dimineata zilei de 9 decembrie.

Primul email care a sosit pe adresa nokia_romania@ovi.com a fost cel trimis de Sengher Nicolae pe data de 9 decembrie, la ora 13.48 (a se vedea captura din Inbox). Intrucat acest email a sosit inainte de aparitia indiciilor pe Nokias.ro, participantului i s-au solicitat si linkurile catre bucatile de fotografii, pentru a valida inscrierea sa. Participantul a oferit si aceste linkuri, astfel ca nu a existat niciun motiv pentru descalificarea sa. Linkurile catre bucatile de fotografii nu au fost solicitate decat lui Sengher Nicolae.

In ceea ce priveste dificultatile de ordin tehnic intampinate de unele bloguri, ele s-au datorat traficului intens.”

Aveti mai jos si un printscreen cu mesajul primit de la castigator:

Daca mai aveti intrebari sau nelamuriri, astept comentariile mai jos pentru a va putea raspunde.
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

4 comments

Skip to comment form

  • Zooropa on 15/12/2010 at 08:18

  … ei bine, acum liniste …

 1. Cel puțin au dat un rspuns oficial. ns tot rmn dou probleme, pentru mine cel puțin. Eu sunt 100% c cel puțin ntr-unul din articolele de pe nokias n care acum este una din bucți, pn la ora 15:30 nu era nici un fragment. N-am cum s dovedesc asta, dar eu, personal, sunt sigur de asta.
  Apoi mai este și treaba cu ora la care au fost ncrcate pozele. Adrian ne-a artat aici (http://www.dandragomir.biz/stiriit/concurs-nokia-n8-castigatorul.html) orele la care au fost ncrcare pozele. Și eu zic c sunt destul de convingtoare dovezile.
  Nu cer acum s se dea premiul altcuiva. Bravo lui, are un telefon nou nouț acum. Sincer i doresc s se bucure de el, și chiar aș vrea s ne spun și prerea despre el. Dar, sper ca data viitoare s nu se mai repete ce s-a ntmplat acum și Retrag ce am spus ru despre organizatori sau despre Nokia. Ideea celor de la Nokia de a da un N8 ca premiu al unui concurs a fost… neașteptat 🙂

  • Zooropa on 15/12/2010 at 16:48

  😉 data viitoare sper sa se intample acelasi lucru, adica capacitatea de a anticipa a unor participanti si aplicarea corecta a regulamentului din partea organizatorului, indiferent cine o fi.
  Data viitoare sigur vor fi contestatari, sigur se vor regreta vorbele aruncate si sigur vom da undo … ca asa e romanul.

 2. @Zooropa:
  Cu siguranta am invatat si noi si Nokia ceva din experienta asta si pe viitor nu se vor mai repeta anumite greseli.
  Nokia a vrut sa faca o fapta buna si sa bucure un utilizator care sa primeasca un smartphone minunat. Banuiesc ca ar fi fost ideal daca dadea cate un N8 pentru fiecare participant :), dar niciodata nu va fi toata lumea multumita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.